6.1.10

Friikkejä? Minun seurakunnassa?

Imatran seurakunnassa kuohuu. Vuoden aikana jopa Iltalööppeihin asti noussut tarina kirkkoherra Marja-Sisko Aallon transsukupuolisuudesta sai useamman aamukahvin pärskähtämään seinille. Aikaisemmin miehenä papinvirkaa toimittanut henkilö olikin muuttunut naiseksi. Onneksi kukkahattutädit ja -sedät voivat äänestää jaloillaan, eli näpyttelemällä varpaillaan kirkostaeroamiskaavakkeen täyteen. Melkein 600 imatralaista erosi seurakunnasta. Edellisinä vuosina eronneita on ollut n. 150 kpl, joten eromäärien kasvu on selvä.

Eropapereita täytetään mm. sen takia, että Marja-Sisko meni muokkaamaan Jumalan luomaa kehoa. Ihmiset ovat joko miehiä tai naisia. Tätä järjestystä ei sovi sotkea. Ihmisen seksuaalisuus on selkeän yksinkertainen asia.

Kolmas sukupuoli
? Hermafrodiitit?

Ne ovat Saatanan tekosia. Eli sitä suuremmalla syyllä Imatralla eronneet ovat oikealla asialla. Tuomitsemisen pitäisi olla Jumalan työtä, mutta miksei ihmiset voisi auttaa Häntä siinä hommassa?

1 comment:

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen said...

Miksi fundamentalisti kristityistä "Pitää kuunnella erilaisia mielipiteitä ja suvaita." kun puhe on heistä itsestään?

Kun toimivat kuitenkin näin muita kohtaan.

Miksi syrjijiä ja sortajia tulee suvaita, jos se perustellaan uskonnolla? Eikö tälläinen voisi suvaitsevaisuuden sijasta näyttääkin sen, että kyseinen uskonto on paha ja sortava?

Ehkä juuri kuuntelu on kuitenkin sitä suvaitsemista. Sillä mitäpä sitä suvaitsisi, jos ei vaikeasti nieltäviä asioita? Jos tavoittelee suvaitsevaisuutta, eikö siinä joudukin usein ponnistelemaan tällä tavalla - sellaisia ihmisiä kohtaan jotka eivät periaatetta itse seuraa, joskin sitä muilta vaativat.