13.1.10

Haitin tuho, Saatanan tekosia?

Haitin maanjäristys toi valtavaa tuhoa. Köyhä saarivaltio on pulassa. Muut valtiot lähettävät apua. Jotkut voivat pohtia miksi näin paha järistys rankaisee viattomia. Onneksi Pat Roberts tuntee Haitin historian. Sen saatanallisen historian. 6 min kohdalla herra Roberts selittää tarkemmin.Haitilaiset orjat tekivät sopimuksen Paholaisen kanssa. Hän antoi heille voimaa, jolla häätää ranskalaiset saarelta. Sen takia kansan päälle jäi kirous. Sen takia 7 Richterin järistys tappoi jopa sata tuhatta ihmistä.

Tai ehkä paholaisenpalvontaan keskittyvä selitys keksittiin, jotta valkoisten miesten ylivoima ei hautautunut pelkkien mustien orjien alle. Olihan orjavallankumouksen asialla itse Paholainen.

3 comments:

Sähis said...

CBN on ilmeisesti päivittänyt tuota videolinkkiä, koska nykyinen ei kestä kuutta minuuttia.

Kamala tragedia tuo maanjäristys. Aamun uutiset kuultuani, alkoi kyyninen mieleni arvailemaan, koska ilmaantuu ensimmäiset joiden mielestä tämä on jumalan kostoa tai maailmanlopun merkkejä. Seuraavana kyyniset sormeni suunnistivat taas tähän blogiin ja vóila.

Ninny said...

Ei kyllä tässä nyt on käsitykset pahasti sekaisin. Maanjäristyksen jälkeen haitilaiset ovat tajunneet, että ensimmäisenä tuhon jälkeen kannattaa... rukoilla. Yksikin haastateltu kertoi hesarissa varmasti pelastuneensa uskonsa takia (kaverit varmaan eivät uskoneet riittävästi, kun kuolivat raunioihin). Turha on amerikansaarnaajien huoli: aivopesu on mennyt perille kyllä täydellisesti.

Paholaisen Asianajaja said...

http://www.salon.com/ent/comics/this_modern_world/2010/01/18/this_modern_world/story.jpg