6.1.10

Hubbardin Star Wars-uskonto

Skientologian outouksille on helppo naureskella. Ei kuitenkaan pidä unohtaa, että nykyinen meno oli vielä oudompaa L. Ronin eläessä. Hubbardin opeissa otetaan edelliset elämät vakavasti. Tämä selvisi skientologien The Auditor julkaisun numerosta 142 olleesta mainoksesta vuonna 1977.

Mainoksessa Luke Skywalkerilta näyttävä stormtroopperi potee masennusta. Taustalla Kenobi ja Darth Vader haastavat riitaa. Jopa Kuolemantähti ja X-siipihävittäjät vilahtavat kuvassa. Onko se George Lucasin tilaama mainos skientologien lehdessä?

Ei. Hubbardin lehdessä ei olla niin tarkkoja tekijänoikeuksien suhteen. Ehkä sinä elit kauan kauan sitten, toisessa galaksissa?

Lisää tietoa ODIT/UNewsin blogista.

2 comments:

Anonymous said...

Kiitos blogistasi, tämä vaikuttaa varsin mielenkiintoiselta. Olen alkanut tutstua tähän tarkemmin vasta vähän aikaa sitten, mutta lupaavalta tuntuu.

Sori, että heitän oheisen kysymyksen tänne kommenttipuolelle, mutta en saanut siihen selvyyttä hakutoiminnolla enkä linkeistäsi ja ajattelin, että muutkin voisivat hyötyä vastauksesta.

Kuvauksessasi mainitset, että yrität kerätä kattavaa kirjakokoelmaa josta olisi hyötyä skeptikoille.

Mahtaako sinulla olla jossain kätevästi esillä jonkinlaista listaa tuosta kirjakokoelmasta?

Paholaisen Asianajaja said...

Toi kirja kohta jäi roikkumaan. Kyseinen kirjalista on aina kesken. Kokeilen tehdä ajankohtaisen listan viikonlopun aikana.