22.5.10

Illuminatin kilpailija: Technocracy

Foliopipojen maassa tapahtui pientä värähtelyä helmikuussa. Tavallisten salaliittoteorioiden ja salaisten ryhmittymien maailmanvalloitusteorisoinnin sekaan mahtui pieni artikkeli vähemmän tunnetusta salaisuudesta. Euromed & Media-sivustolla varoitellaan ahkerasti EU:n metkuista. Helmikuussa he paljastivat satanistisen kultin aivan vallan ytimessä:

Technocracy: Active, Ancient Satanistic Brotherhood behind the New World Order, World Government and the Coming World Currency: Your Mendacity-based CO2 Ration Card

Summary: After Climategate, NASA GISS´s, NOAA´s and the IPCC´s lies, and this harsh winter, one might think that politicians of the New World Order would give up convincing people about the global warming hoax .But no! Rather, it appears that the very climate lie is to be used to consolidate world government. There are now powerful forces in the process of preparing for a world currency that is not based on prices - but on quotas of CO2 emission, evenly assigned to each citizen of the world - without presupposing work! The ration card can be used for a period - and is then renewed according to the World Government's whim. This is perfect world communism, which distributes the world's total poverty equally to everyone on the planet. There can be no speculation or savings - no interest. Production of goods and CO2 will be limited. The Energy Certificate is also an identification card, through which the government can monitor everyone's energy and commodity consumption. The same corporate body produces and sells goods.
Behind this is a satanist brotherhood from the 14th century, the "Order of Reason" - today called Technocracy. Its best known exponent is the EU. It is closely related to Rothschild/Rockefeller´s illuminism. Its goal is a world military dictatorship with total control over the world community and everyone's thoughts and behaviour by means of technology. Its final stage is Obama-mentor, Zbigniew Brzezinski´s, Technotronic Era. It is simultaneously a Communist and a Fascist dictatorship. By 2020 CO2-trading market will reach 3 trillion dollars. Rothschild and his agents dominate the market completely.


Technocracy haluaa hallita ilmastouskonnon kautta. Järjestö on lähellä Rothschildien ja Rockefellerien illuminointia. Technocracy toimii teknologian avulla. Mutta mistä Euromed & Media sai kuulla tästä huippusalaisesta järjestöstä? He laittavat linkkiä Order of Reasonin historiikkiin. Siinä on paljon tietoa järjestön vaiheista. Mutta mitä epäihmettä? Sivusto kuuluu White Wolf-pelifirmalle. White Wolf on vuosikaudet tuottanut roolipelejä. Itse olen keräillyt Vampire the Masquerade-kirjoja hyllyyni. Kaikki klaanikirjat komeilevat siellä vierekkäin (Malkavianit suosikkejani). White Wolf on laatinut kunnon taustahistoriat Technocracy-pelilleen. Euromed & Media tarjoaa linkkiä myös erään materiaalikirjan luo. Kolmas linkkaus vie ihan perinteisen Wikipedian luo. Samalla tarkkaavainen lukija huomaa, että Technocracy on osa Mage: The Ascension roolipeliä.

Euromed & Media lainailee lähteitä osoittaakseen miten Technocracy hallitsee maailmaa.

"Here is what Wikipedia has to say about the technocrats: "The Technocratic Union (or Technocracy) is a world-wide conspiracy that employs a technological paradigm to pursue an agenda promoting safety over freedom; however, it claims amongst the lower echelons of its membership to pursue an agenda opposed to superstition and faith-based belief systems. Furthermore, it claims to champion science while rejecting any innovation not approved by its own leadership. It is the primary villainous organization of the game. “Destroy Reality Deviants. Their recklessness threatens our security and our progress toward Unity. Shepherd the Masses; protect them from themselves and others. The New World Order: Dedicated to covert concealment of the supernatural and the Technocracy from the eyes of the Masses. The Progenitors: Dedicated to mastery of human control over biological processes. Syndicate: Dedicated to the total control of currency and commerce as a means of changing reality. It is responsible for infiltration and control of the commercial media.""


Moka on lähes ymmärrettävä, sillä teknokratia on ihan oikea konsepti aidossa Wikipediassa. Se tarkoittaa teoreettista hallitusmuotoa jossa tiedemiehet, insinöörit ja muut ekspertit tekevät tärkeimmät päätökset. Ne kenellä on tietoa ja taitoa hallitsevat. Byrokraatit määrittelevät ketkä ovat tarpeeksi taitavia hallitsemaan. Vertaa tätä nykyiseen Suomen systeemiin, jossa äänestämme... noh, nykyisen kaltaisia kansanedustajia päättämään asioistamme.

Ehkä roolipelit tehtiin tarkoituksella paljastamaan Technocracyn metkut?

Suuri kiitos H. Kinnuselle erittäin masentavasta vinkistä.

7 comments:

Skiriki said...

Arvaapas mikä oli vielä masentavampaa? Googlettaa tuon saitin nimeä ja sanaa "Technocracy" yhtäaikaa. Nimittäin näyttää siltä, että muutkin salaliittosaitit ovat alkaneet uskoa em. "lähteisiin" ja viittaavat takaisin tuohon artikkeliin apinan raivolla.

Jussi M. said...

Teknokratia kuulostaa ihan kivalta utopialta. Kyllä minulle kelpaisi maailmanvaltius.

Paholaisen Asianajaja said...

Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä-blogi ei ole vielä maininnut Technocrazy [sic] kulttia. Ehkä tämä meemi on jämähtänyt paikalleen.

Arhi Finnsanity said...

Oli höpsöjä ja masennuksen torjuntaan tai itsekiihotukseen tarkoitettuja salaliittoteorioita kuinka paljon tahansa, on hyvin outoa, kuinka aktiivisesti ja kömpelösti toimittajat korostavat automaattisesti aina salalittospekulaatioiden ja jopa faktoihin perustuvien selkeiden tulkintojen humoristisuutta ja vaarallisuutta arkijärjelle. Kunnon kansalainen pitytyy "virallisissa faktoissa" eli julkistetuissa tiedoissa.

Vaikka kaikki historian kumoukset ja katastrofaaliset finanssiromahdukset perustuvat aina salaliittoihin, salattuun ja vääristeltyyn tietoon.

Nytkin paljastui suomalaisten sotarikollinen pakkokoulutus venäläisille sotavangeille ja heidän lähettämisensä rajan taa.

Tämän tyyppiset spekulaatiot (kuten jo todistettu SS-joukkojen teloitusryhmien vapaa liikkuminen Suomen sotavankileireillä) salatusta suomalaisesta sotahistoriasta kiistettiin aikaisemmin vihaisella vähättelyllä, hihitellen ja parjaten.

Kuka puhtaan sotahisorian puolustaja on pyytänyt anteeksi valheellista ja perusteetonta ideologiaansa?

Milloin suomalaiset tajuavat, että kun historiaa paljastuu, täytyy samalla historian tulkinnan ja poliittisen tietoisuuden myös muuttua ja nähdä, mitä valheiden suojissa on tehty - ja tullaan tekemään?

Maan tapa ei häviä koskaan, jos/kun tietojen salaajat saavat kouluttaa rauhassa seuraavaa vallankäyttäjien sukupolvea.

Salaliiton paljastuminen on ratkaistu suomalaisessa kulttuuritajunnassa hyvin vahvalla torjunnalla, vähättelevällä dissosiaatiolla ja neutralisoivilla reaktioilla:

"No ei tämä nyt sitten ole sittenkään mitenkään ihmeellistä, vaikka virallisesti tämä on koetettu salata. Tällä paljastuksella ei ole mitään merkitystä mihinkään tulkintaan tai todellisuustajuun, kaikki on tehty kuitenkin kansalaisten parhaaksi, demokratialtakaan ei saa odottaa avoimuutta, virkamiehet hoitavat asiat parhaiten kun tietävät aina meitä enemmän asioita..."

Skiriki said...

Ja kommenteissa sitten alkoi kirjoittajalta se tyypillinen salaliittohörhöily:

"Aha! Mutta ihan selvästihän ne pohjautuu todellisuuteen ne pelikirjat... todista, että eivät."

Aqua Fortis said...

Teknokratiasta jo kauan unelmoinneena henkilönä pysähdyin kyllä hetkeksi kun luin postauksen otsikon. Hauskoja nämä.

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen said...

Toki salaliittoteorioihin liittyy torjuntaa ja nihilointia, kuten Kuittinen huomauttaa ; Jo "salaliitto" -sanan käyttö nollaa näkemyksen ja näkemyksen kannattajalle saadaan hihittää ja lähettää foliopipo.

Mutta tässä on minusta olennainen aste -ero siihen että salaliittoilua kannattavat näkemykset tulisi hyväksyä. Vain ne jotka on todistettu tulee.

Myös vainodiskurssilla saa itselle sympatiaa. Salaliittoteorioiden kannattajat tuntevat tämän. Siksi sitä käytetään. Kuittinenkin näyttää tuntevan "ennen oltiin väärässä" -kortin.

Jos ero pitäisi jotenkin konkretisoida, niin sekä ID:läiset että evoluutikot on liitetty vainoon. "Darwinistien" kohdalla perustelut on ollut aika epämääräisiä, keneltä on otettu avaimet pois huollon yhteydessä ja kuka toinen oli ehdolla huippuvirkaan mutta ei sitten ihan saanutkaan sitä... Ja evoluutikoilla on Wedge -dokumentti. Wedgen kohdalla venkoiltiin aluksi mutta lopulta sen kirjoittajat tunnustivat tekeleensä, toki todistamista jouduttiin vääntämään "vähän isomman kautta". Wedgeily leimattiin hihitellen "salaliittoteoriaksi".

Ero on pieni, mutta minusta olennainen.

Totuus ei toki muutu, mutta näkemyksemme siitä muuttuvat ajan mukana.