23.5.10

Skientologia lööpeissä AustraliassaScarlett Hanna on skientologivanhempien lapsi. Molemmat olivat korkeatasoisia pomoja skientologiajärjestön Australian haarakonttorissa. Äiti oli Austaralialaisten skientologien pomo. Tietenkin vanhemmat olivat myös SeaOrgin jäseniä. Scarlett ei ole skientologi, vaan lähti omille teilleen. Ohjelmassa kerrotaan kuinka skientologit noudattavat L. Ron Hubbardin laatimia kasvatusoppeja. Karua kuunneltavaa. Perheitä hajotetaan ja lasten kasvatus on vähemmän mairittelevasti hoidettua järjestön sisällä. Ilmiö on toistunut myös Euroopassa.

Onneksi skientologiajärjestö marssittaa Lateline-ohjelman kameroiden eteen nykyisiä jäseniä ja koulutetun edustajan. Kaikki mitä ex-skientologit puhuvat skientologien rikkeistä on pelkkää valhetta!

Mutta Lateline jatkaa skientologien esittelyä televisiossa. Skientologit ovat peitelleet seksuaalista hyväksikäyttöä. 11-vuotiasta Carmen Raineria opetettiin valehtelemaan poliisille. Koulutusta antoi paikallisen skientologiajärjestön tärkeä skientologi. Tytön täytyi kertoa poliisille, ettei isäpuoli ollut tehnyt mitään pahaa. Samalla Carmenille opetettiin, että pahat asiat johtuivat tytön entisistä elämistä.Skientologiajärjestö kieltää kaikki negatiiviset väittämät.

Ja toisaalla on koottu kätevästi aineistoa siitä miten skientologien paras PR-guru Tommy Davis on valehdellut toimittajille, tai sitten hänellä ei ole hajuakaan siitä mitä skientologiajärjestö on. Siksi kannattaa aina muistaa, että skientologien edustajat koulutetaan valehtelemaan toimittajille.

No comments: