28.5.10

Don't Ask, Don't Tell, Don't Koska Hitler

Yhdysvaltojen armeija on murrosvaiheessa. Sen Don't Ask, Don't Tell-käytäntö on tulossa tiensä päähän. Sotilaiden ei tarvitsisi enää elää kaksoiselämää ja valehdella ystävilleen. Useampi poliitikko on valmis toteamaan ääneen, että homoseksuaali saisi palvella armeijassa ihan omana itsenään. Moraaliset ihmiset (konservatiivit) tietävät, ettei sellaisen ole mahdollista. Jos univormuissa ollaan ei-heteroja, niin armeija joutuu ongelmiin. Taistelutahto rapistuu, homosotilaita ei pelastettaisi taistelussa, ei-hetero ei kykene ampumaan tositilanteessa, löysäranteiset miehet eivät voi heittää kranaatteja, jne. Kun väittely kuumenee, niin välttämättä esiin tulee myös tajuttoman ääliömäisiä argumentteja. Lähes kaikki niistä ovat yhdentekeviä, sillä Yhdysvaltojen armeijassa palvelee parhaillaan homoseksuaaleja, eikä uhkakuvissa ehdotettuja ongelmia ole. Homoseksuaalit ovat taistelleet, haavoittuneet ja kuolleet kuten kaikki muutkin asetoverit.

Mutta jotkut moraalioppaat eivät vaivaudu pohtimaan mitä suustaan päästävät. American Family Associationin maailmankuva on linjalla pro-perhe ja pro-arvot. Laitoksen Bryan Fischer pitää radio-ohjelmaa, jossa hän ottaa kantaa ajankohtaisiin asioihin. Tai muistuttaa historiasta. Kuten siitä, että Hitler oli oikeasti homoseksuaali ja natsi-Saksassa lederhosenit olivat raakalaismaisten tappajien jaloissa. Homot olivat armottomampia ja brutaaleja kätyreitä. Siksi Hitler suosi heitä. Natsit kyllä vainosivat homoja, mutta vain niitä kimittäviä heikkoja homoseksuaaleja.Fischer huomasi miten liberaalit reagoivat Hitler-puheisiin. Hän kirjoitti puolustuspuheen. Siinä lainaillaan vähemmän tunnettua historiaa keskitysleireistä ja SS-joukoista. Lähteenä ei ole Kevät koittaa Hitlerille-musikaali. Olennainen lainaus on kuitenkin aivan lopussa, jossa Fischer tekee selväksi miksi meidän täytyy muistaa Hitlerin homostelu:

As has been famously said, those who do not study history are condemned to repeat it. Nazi Germany became the horror that it was because it rejected both Christianity and its clear teaching about human sexuality. These are mistakes no sane culture should ever make again.


Tämän takia USA:n armeijassa täytyy olla vain heteroja.

Ehkä II-maailmansota olisi ollut rauhallisempi kamppailu, jos natsit olisivat olleet täysin heteroita?

Edit: Kongressi äänesti Hitleri-, siis Don't Ask, Don't Tell-käytännön kumoamisen puolesta.

2 comments:

Skiriki said...

Jäämme siis odottamaan, koska Bryan Fischer esiintyy seuraavassa "Ja taas"-seikkailussa!

Anonymous said...

Eva Braun oli she-male ja kaikki Adolfin höpinät luojasta ja jumalasta puheissa ja kirjoituksissa olivat vain homoseksuaalinen hämäysoperaatio?

No hyvä että tämäkin selvisi.