13.5.10

Öljyvuodon tukkimisesta

Meksikonlahdella räjähtänyt öljynporauslautta on vieläkin saastuttamassa merta. BP:n tekemät tukkimismenetelmät eivät ole toistaiseksi onnistuneet. Kuvun asentaminen on teknisesti haastavaa hommaa ääriolosuhteissa. Nyt teknikot rahtaavat paikalle pienemmän kuvun, jonka asentaminen pitäisi olla helpompaa. Tempun toimimisen varmistamiseksi tehdään kovasti töitä myös maalla.

Boulderin kaupungissa asuu Carl Fuermann. Hän järjestää tempauksen, jolla tuetaan tukkimisoperaatiota. Apua annetaan meditaatiolla. Carl kutsuu ihmisiä "visualisoimaan" toimivaa kupua vuodon päälle. Hän on varma siitä ettei ole haaskaamassa aikaansa. Erään ystävän videokamera alkoi toimia visualisointisession jälkeen, joten varmasti siinä on jotain ideaa. Kun uskoo esineen toimivan, niin se alkaa toimimaan. Osaan käyttää hämmästyttäviä ennustusvoimiani. Kun BP:n asiantuntijaryhmä ja teknikot saavat vihdoinkin rankan urakan valmiiksi (siitä heille maksetaan), niin Carl Fuermann saa uskollisia seuraajia.

The Intention Experiment on tehnyt vastaavia kampanjoita. Joukko ihmisiä keskittyy puhdistamaan vettä ajatuksenvoimalla. Heillä on tiedemiehiä mukana menossa.
Perk... Joku unohti visualisoida tuon suoraksi!

SkepticBlogin kautta.

No comments: