24.5.10

WinCapitan uusi yritys

Nelosen uutisissa näytettiin miten WISH WinCapita houkutteli tulevien rikkauksien äärelle peräti 2000 uteliasta.

WISH WinCapita Oy:n hallituksen puheenjohtaja Kai Tanninen sanoo, että kyseessä on aivan uusi yhtiö, jolla ei ole mitään tekemistä aikaisemman WinCapitan kanssa.


WISH WinCapita on siis aivan eri juttu kuin WinCapita! Nih! Tällä kertaa WinCapitalla on aivan eri toimintamalli. Selkeästi laillisempi versio rikastuttaa osakkaita. Kai Tanninen puhui videolla affiliate-toimintamallista. Mikä helvetti se on? Tarkat tiedot ovat kiven alla, sillä WinCapita kontrolloi informaation leviämistä melko hyvin. Jos et maksa tapahtumiin osallistumisesta, niin et tiedä miten ja missä tienaat ne 400 % voitot.

Ehkä WinCapita2 käyttää affiliate-mainontaa verkossa tehtäville valuuttakaupoille. Siinä WinCapita2 saa siivun tehdyistä valuuttakaupoista.

Ehkä he käyttävät affiliate-suosittelua valuuttakauppaa haluaville. Silloin WinCapita2 saa rahaa valuuttakauppaan osallistuvista ihmisistä.

Who knows?

Molemmissa tapauksissa valuuttakauppa on ihan aitoa ja rehellistä (ei enää ahtopainemittareita).

Ainakin googlaamalla affiliate termiä saat esiin lupaavia sivuja.

Parhaan analyysin WinCapitan uudesta menosta taitaa tehdä Saituri.org.

Tai sitten voit kuunnella miten Hannu Kailajärvi selittää kaiken.

2 comments:

Sähis said...

Minun mielestä noiden Wincapita jannujen uusi toimintamalli on huomattavasti järkevämpi kuin Wc1:ssä. Pelkästään noita kokouksia järjestämällä he saavat laillisesti tienattua isot rahat. Kovasti epäilen, ettei jannuilla ole mitään tarkoitusta tuoda mitään järjestelmää oikeasti markkinoille. Jokaisessa tilaisuudessa kaikki saa "uutta tietoa" tulevasta järjestelmästä, joka voi olla mitä tahansa, mutta kellekään ei ole jäänyt niissä mitään rahan arvoista tietoa mukaan. Noissa tilaisuuksissa on kuitenkin pakko käydä jos haluaa pysyä mukana.

Sen mitä aamulehden uutisoinnista on jäänyt käteen niin noissa tilaisuuksissa on yleensä sisäänpääsy noin 100 e. Osallistujia on jotain 1000 - 3000 hyväuskoista. Jokaisesta tilaisuudesta jää siis aika kovat rahat pienellä vaivalla käteen. Se on verkos...ponz...affiliatemarkkinointia parhaimmillaan.

Paholaisen Asianajaja said...

Internetin ihmeellinen maailma taitaa olla liian ihmeellinen monelle suomalaiselle. Jenkkilässä näitä e-valuuttarikastumisilla kaupittelua tapahtuu jatkuvasti.

Tässä vain yksi esimerkki tyypillisestä tapauksesta:

http://www.hedgeweek.com/2010/03/16/39134/north-carolina-firm-charged-operating-foreign-currency-ponzi-scheme

Sijoittajia (=uhreja) tavataan ravintoloissa. Heidät on valittu suhteiden kautta. Palaverissa esitetään todella hurjia voittoprosentteja, joita voi lunastaa heti parin kk kuluttua. Sijoitusmahdollisuutta tarjoavalla taholla on todella hieno forex-systeemi, jolla minimoidaan tappiot, joten voittoa tulee jopa laskevilta markkinoilta.

Surf 2 Prosperity, DadnDaves, PhoenixSurf ja pari muuta automaattista valuuttaohjelmaa keräsivät uskollisia käyttäjiä. Tarpeeksi moni sai pieniä maksuja (lähes aina myöhässä), jotta sana hienosta sijoituksesta levisi.

DADnDaves oli eräs pitkäikäisimmistä "autosurf" ohjelmista. David mainosti hillittyä voittoprosenttia, joten ohjelma pyöri peräti pari vuotta. Lopulta jäsenmäärän kasvaessa maksut viivästyivät jopa kuukausia. Sitten David aloitti uuden ohjelman (12by12Daily), jolla pystyi tienaamaan paremmin. Ohjelma ja prosessi pidetään salassal. Uskolliset sijoittajat lähtivät mukaan uudelleen. Aina löytyy draamaa, kun joku hoksaa mistä on kyse ja ilmoittaa asiasta viranomaisille. Sitten fanit valittavat tähän tapaan:

Scumbags like eagleeye and code4gold are the reasons why the good autosurfs are FORCED to close or delay payments. Now NONE of us are getting paid because of these scumbags. Let these scumbags die with the hackers, payment processors, and scammers!!

If you don't like like DadnDaves, I don't know why you even bother joining it and ruining it for the rest of us. Good sites like DadnDaves does not need bad members to poison the bloodstream of the program. If you guys hate Dave so much, don't even bother upgrading with him next time and leave the rest of us alone. He doesn't need your ****ty egold!!!


http://www.talkgold.com/forum/showthread.php?t=29133&page=540

Ongelmat johtuivat aina kaikesta muusta kuin Davidista ja hänen luotettavasta ohjelmasta. Tuolla TalkGold.comin forumilla voi seurata miten systeemi hajosi sijoittajien ympärillä vuonna 2006. 12by12daily ei tuottanutkaan tarpeeksi nopeasti, eli ei löytynyt tarpeeksi rikkaita osallistujia.

Myös GoldNuggetInvest-ohjelmassa pyöritettiin prosessia. Kun ongelmat alkoivat, niin he perustivat vain uuden sijoitusohjelman, jolla pyrittiin maksamaan edellisen ohjelman sijoittajille.

Nämä huijaukset pyörivät jossain muodossa aina jossain.

WinClub/WinCapita/WISH WinCapita/???/Profit sattui vain olemaan Suomen _ensimmäinen_ julkisuuteen noussut tapaus.