15.5.10

Paavi varoittaa vaaroista Portugalissa

Paavi Benedictus XVI on jälleen höpissyt seuraajilleen. Portugalin katoliset kokoontuivat kuuntelemaan aviottoman ja seksiä karsastavan vanhuksen käsityksiä avioliitosta. Portugalin tulevaisuus on uhattuna. Benedictus varoitti "salakavalasta ja vaarallisesta haasteesta." Maa aikoo liittyä niiden eurooppalaisten maiden joukkoon joissa hyväksytään samaa sukupuolta olevien avioliitot. Kaikki hihhulit ymmärtävät mitä sellaisesta menosta seuraa. Heterot muuttuvat homoiksi, eikä heteroliitot enää kiinnosta. Perinteinen avioliitto muuttuu täysin merkityksettömäksi.

Paavi valisti seuraajiaan. Hän vaati lakialoitteita joilla turvataan heteroliitot. Lisäksi ihmiskunnan tulevaisuus on vaakalaudalla aborttien takia. Myös kaikkialla vaaniva sekularismi on aivan liian houkutteleva uskonnollisten ihmisten parissa.

4 comments:

Aqua Fortis said...

Kyllä se vanha veijari yllättää kerta toisensa jälkeen pohjattomalla viisaudellaan seksuaaliasioissa!

Timo said...

Ja uskonnosta puheenollen tuli vastaan sivusto, joka näyttäisi kristityltä Onionilta: http://christwire.org/

Arhi Kuittinen Finnsanity said...

Entinen uskontotieteen laitoksen johtaja tsekkasi 15 vuotta luostareita ja hänen arvionsa mukaan vähintään kolmasosa munkeista on homoseksuaaleja.

Tutkijakaveri, mies, käveli Vatikaanin rajan yli ja 5 minuutin päästä tuntematon katolilainen pappi oli ehdottamassa hetkeä hänen makuuhuoneessaan.

Kun lukee katolisen kirkon kanonisoimien kirkkoisien tekstejä, on aika ilmiselvää, että lähes kaikki kirkkoisät olivat homoja: he tuomitsivat jyrkästi heteroavioliiton turhana, itsekkäänä, vaarallisena ja harhauttavana.

Arhi Kuittinen Finnsanity said...
This comment has been removed by the author.