9.7.10

Dianetiikka testissä

Vietin kaunista kesää. Mikä olisikaan parempaa kuin kuluttaa vapaapäivä L. Ron Hubbardin kirjojen parissa? Muistanet varmaan ne kirjat jotka hain ikiomaksi kirjastosta? Iso pino painavia kirjoja lähti seikkailemaan. Kirjojen painojälki on printattu erittäin laadukkaalle paperille. Kannet ovat sitkeää tekoa. Testissä otetaan selvää kestääkö skientologien dianetiikka kovaa kritiikkiä.

Ensimmäisenä tarkastelimme Tie Onneen-kirjaa. Olisiko L. Ron Hubbardin teksteissä todellakin jotakin, jota en tietäisi? Kaikkein loogisin tapa ottaa asioista selvää, on tietenkin hakata kirjaa ratsumiehen kirveellä.Kansi kestää viiltoja kiitettävästi. Lävistys piikillä teki enemmän tuhoa. Kritiikki meni sivulle 46 asti. Entä itämainen kritiikki? Katana käyttöön.Kansi kestää jopa kunnon pyörittelyä. Erittäin vahvaa tekoa. Kaiken kaikkiaan Tie Onneen tarjosi tyydyttävän haasteen.

Seuraavaksi Dianetiikka - Alkuperäiset teesit. Ovatko dianetiikan perustat yhtä vankalla pohjalla kuin Tie Onneen? Vastauksen saa vain hakkaamalla kirjaa hieman isommalla miekalla. Taitava ekspertti kiinnitti kirjan telineeseen. Sitten alkoi teurastus.Uskomatonta! Kunnon rynnäkkö ei tehnyt valtavaa vahinkoa. Kirja joustaa.Testissä halutaan oppia myös jotain itsestämme. Siksi L. Ronin kirjoittama Itseanalyysi tarvitsee penetroivan analyysin. Jälleen varustusta haetaan idästä. Sai iski tyylikkäästi läpi.Kuitenkin jäljet ovat siistejä lävistyksiä. Olisi todella kova työ silputa koko kirja kappaleiksi.

Dianetiikka onkin kovaa tekoa. Monipuolinen asevalikoima ei tehnyt järkyttävää tuhoa. Koeryhmä joutui turvautumaan alkukantaiseen voimaan.

Fire, to destroy all you've done
Fire, to end all you've become
I'll feel you burn


Kyllä. Kaivoimme esiin nuotion ja sytkärin. Käynnistimme testin kauniilla kalliolla.Jälleen dianetiikan kestävyys yllätti tiimin. Scientologia - Uusi näkemys elämään-kirja ei ottanut roihuavaa otetta. Sileät sivut eivät pala helpolla. Totuus ei pala tulessa, mutta dianetiikka käryää pitkään.

Suunnitelmiin kuului vielä testi epämääräisten nesteiden kanssa. Valitettavasti hellepäivä aiheutti kovat hikoilut, joten rakkoon ei kertynyt tarpeeksi materiaalia koetta varten. Ehkä ensi kerralla.

Kiitos anonyymille avustajalle.

9 comments:

RH said...

:D

Anonymous said...

Asian vierestä.
Nyt ku oot näitä kuvia laittanu itsestäsi. On huomattava, että älyltäsi olet varsin terävä. Mutta kehosi näyttäisi jääneen jälkeen. Kymenenkin kiloa lisää lihasmassaa ei olisi pahitteeksi.

Paholaisen Asianajaja said...

Eieiei. Luotan nörttielämän karaisemaan läskiin käsivarsissani. Ja WoWin runtelemiin jänteisiin.

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen said...

Juhalla on kädet yllättävänkin hyvässä kunnossa. Muuten on tietty asiat erilailla. Juhahan on kunnon nörtti, joten hänellä on kaksi vaihtoehtoa: Olla tajuttoman lihava tai tajuttoman laiha. Blogaamiseltaan ei kuitenkaan ehdi syömään eikä rahaakaan ole. (Joten voinet auttaa köyhää : Juha varmasti mielellään antaa pankkitilinnumeron jonne voit siirtää hyväntekeväisyysrahoja. Näin tärkeään asiaan. Edes tämän kerran. Kertalahjoituksetkin ovat hyvä asia, mutta kaikista hyvimmät tietysti ryhtyvät vapaaehtoisiksi kuukausilahjoittajiksi...)

Juhahan on minuun verrattuna tietysti järkäle. Ei sitä painolla mitään tee, paitsi vaikuttaa fysikaalisiin kappaleisiin.

PS: Ihmettelen vain sitä, miksi sotilastikaria ei näy missään. Silläkin kuitenkin viilleltiin...

Aqua Fortis said...

Tämä oli vallattoman hauskaa luettavaa :DD
Näin!

Anonymous said...

Epäilempä että rahasta ei jää syöminen PA aalla kiinni. Joten siittä luistan. Mutta kunniavieraaan tittelin ja täten ilmaisen pääsyn punttisalille, voin kyllä luvata.

Paholaisen Asianajaja said...

Muuten hyvä tarjous, anonyymi, mutta kihlattuni ei tykkää lihaksista. Enemmänkin hermosoluista. Joudun kunnioittavasti kieltäytymään salilla vierailusta.

Anonymous said...

Oletko muuten koskaan vilkaissut kyseisiä kirjoja, joita pätkit miekallasi? Mitä skientologian aihe ja kirjat käsittelevät, osatko sanoa? Onko siellä mitään käytäntöön sovellettavaa tietoa, tiedätkö? Kiinnostaisi kyllä tietää hieman enemmän kyseisestä asiasta.

Paholaisen Asianajaja said...

On niitä luettu läpi. Lafayette Ron Hubbard osasi aikanaan kopioida toimiviksi todettujakin konsepteja itsensä kehittämisestä dianetiikkaan. Juuri tämän ansiosta niin moni onkin jäänyt kiinni kulttiin tutustumisensa alkuvaiheessa.