17.7.10

Skientologit Suomen suvessaAnonyymien terroristikampanja skientologiaa vastaan ei ole täysin onnistunut. L. Ron Hubbardin suuret viisaudet ovat vieläkin myynnissä Suomessa. Tänään Rengon Markkinoilla Hämeenlinnassa joukko skientologeja oli pystyttänyt myyntikojun. Vieressä oli hierontapöytä, jolla kiinnostuneille annetaan hermoratahierontaa. Minulla olisi jossain kaappien kätköissä suomenkielinen kirjanen siitä mitä tuossa hieronnassa ihmisen ajattelutaajuuksille tapahtuu (L. Ronin väitteiden mukaan), mutta ketä kiinnostaa? Kiitos kuvasta ja vinkistä kuuluu Jesse Sahaselle. Kuvatuksi joutuneet neljä skientologia eivät kuulemma ilahtuneet kodak-hetkestä, vaan tulivat ahdistelemaan myyntipuheilla. Sahanen kuitenkin pelastui tilanteesta vedoten kiireisiin.

Kansalainen, jos skientologit tulevat liian lähelle, niin sano selkeällä äänellä "Xenu" tai "Luin OT-VIII materiaalit netissä enkä kuollut." Skientologin hämmentyessä siirry kauemmaksi.

En ole onnistunut bongaamaan skientologien keltaista telttaa Helsingin rautatientorilla, enkä missään Tampereella. Jos olet niitä epäonnekkaita, jotka altistuivat jostain syystä dianetiikalle, niin kerrothan siitä täällä.

Missä skientologit ovat liikkeellä?

5 comments:

Anonymous said...

Viimeksi ollessani Helsingissä käymässä kaverin luona, tipahti kerrostaloasunnon postiluukusta eräänä kauniina iltapäivänä mainoslappunen Dianetiikka-kirjasta. Emme tilanneet.

Anonymous said...

Suomalaisen silmiin kannet tuovat mieleen fantasiakirjat... ei kovinkaan kaukana totuudesta

FF

Maria said...

Tulipa muuten mieleeni... Minua suututtavat valtaisasti kaikenlaisia luontaistuotehuuhailuja ja muuta taikauskokamaa tyrkyttävät ihmiset, jota tekevät sitä sellaisilla foorumeilla kuin vaikkapa cancer.fi, jossa siis syöpää sairastavat ihmiset voivat keskustella ja jakaa keskenään kokemuksiaan. Esimerkiksi Elämää ylläpitävillä lääkityksillä elävät -osiossa jaetaan disinformaatiota lääketieteen salaliitosta luontaistuotteita vastaan ja kehutaan homeopatiaa. Kaikista tökeröintä mitä olen nähnyt, on ollut puhtaan uskonnollinen käännytys, joskus syövästä lääketieteen ansiosta parantueiden, suusta, olkoonkin, että foorumilla on oma osionsa elämänkatsomukselle... Jotenkin tuntuu erityisen kuvottavalta. (Perheenjäseneni on kuollut syöpään joitakin vuosia sitten, sen takia tuolla foorumilla toisinaan lueskelen juttuja.)

noora said...

Voin kuvitella mielessäni vastauksen: "Olisi käyttänyt hoitoonsa homeopatiaa. Olis vielä elossa."

Noilla sankareilla on aukoton defenssi kaikelle kritiikille.

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen said...

Minä olen joskus saanut mustavalkoisen esitteen kirjoista postilaatikkoon. Missään en ole muuten nähnyt toimijoita.