27.7.10

Suomen olympiajoukkue huuhaan uhri?

Shoo!TAG-punkki/hyttys/järkikarkoittimen myynti on vieläkin laillista hommaa Suomessa. Ketään ei kiinnosta tuotteen täysi humpuukisisältö ja kuluttajien petkuttaminen. Alan jo tottua tähän ilmiöön. Kuitenkin äsken tuli näkökenttään erikoinen mainoslause Shoo!TAGia myyvällä sivulla.


Finnish Olympic team is using shoo!TAG

The Finnish national Olympics team is now using shoo!TAG products for protection against mosquitos !!!


*huokaus*

Jotta en aivan täysillä häpeäisi Suomea, niin tuon mainoslauseen täytyy olla vain mainostajan tekemä turha hehkutus. Ainakaan Suomen Olympiakomitean sivuilta ei löydy mainintoja magneettinauhan käyttämisestä. Järjestäytynyt urheilutoiminta on minulle aivan outoa toimintaa. Keneen minun kannattaisi ottaa yhteyttä, jotta urheilijoiden käyttämien tuotteiden varmentaminen onnistuu?

Juuri tämän takia en rasita kehoani urheilulla. Valpas mieli rapistuneessa kehossa, kuten joku tuhoutunut sivilisaatio varmasti joskus sanoi.

Kiitos vinkistä V. Aarnikolle.

3 comments:

Anonymous said...

Ilmiannoin tuotteen valmistajan ja jälleenmyyjän jo aikoja sitten kuluttajaviranomaisille mutta mitään vastausta sieltä päin ei ole tullut. Luultavasti alimiehitetty henkilökunta ei ole edes ehtinyt nähdä koko viestiä vielä....

tyy said...

ShooTag on pikkujuttu, mutta ärsyttävä.

Mitäs tehdään? Voisiko tästä masinoida jonkun älämölön?

Taidan käväistä huomenna apteekissa katsomassa vieläkö niitä humppävälppiä on siellä hyllyssä.

Tällä kertaa menen kameran kanssa.

Paholaisen Asianajaja said...

Anonyymien valittaminen taisi tuottaa tuloksia.

Error 404 // Page could not be found.

Sorry, the page you are looking for wasn't found.