14.2.11

Luomismuseon romanttinen ilta

Kreationistien suuri luomismuseo, eli Creation Museum, järjesti ystävänpäivän kunniaksi romanttisen tilaisuuden museon tiloissa. Date Night-tapahtumassa kreationistien pomo Ken Ham puhuu raamatullisen rakkauden ja parisuhteiden tärkeydestä. Eli nainen on alistettu miehelle. Liput tapahtumaan maksoivat 71.90 dollaria per pariskunta.

Ei pitäisi olla mikään ylläripylläri, että tapahtuma on heteronormatiivinen. Kuin varmuuden vuoksi deitti-illalliselle lähti myös ei-ollenkaan-heteropari, eli Barefoot and Progressive -blogin väkeä. Paikalle tupsahtanut mies-mies pari ei oikeasti ollut puppelipuodin väkeä, mutta ovella päivystävien kristittyjen mielestä he olivat liian ei-heteroita.

Miehet käännytettiin pois. Heille kerrottiin, etteivät kristityt voi olla homoseksuaaleja. Kun Barefoot and Progressive kysyi mistä he saavat rahat takaisin lipuista, tuli vastauksena että tapahtuman mainoksessa on mainittu homo-kielto. Vaikka sitä ei lue missään tapahtuman mainossivulla. Lying for Jesus-ilmiö toteutui jälleen.

3 comments:

Anonymous said...

Hieno temppu. Homoilta rahat pois.

Sakarias said...

Mahdollistaako ko. alueen lainsäädäntö tuollaisen syrjinnän? Saiko miesparivaljakko rahansa takaisin? Oikeusteitsehän tuo lienee onnistuisi.

Anonymous said...

Eihän tässä ole sinällään mitään muuta häkellyttävää kuin se, miksi me aina yllätymme kristittyjen haluttomuudesta noudattaa Jeesuksen oppeja. Katolilaiset pedofiilipapit tulivat puun takaa (hih hih) ja yllättivät housut kintuissa (heh heh) kaikki ne, jotka vielä uskoivat kristinuskon edustajien moraaliseen selkärankaan. Olemme aivopesun uhreja, nyt huomaan sen.