11.3.12

Ilmasto ei lämpene, koska Jumala

Ilmasto muuttuu ja ihmiskunta sopeutuu siihen. Tai sitten ei sopeudu. Tulevaisuus riippuu vähän siitä mikä valinta tuo poliitikoille ääniä, yhtiöille liikevoittoa ja viherpipertäjähipeille hyvän mielen. Plus läjä muita ennakkoluuloja osapuolista. Vuosia jatkuneen keskustelun selkeyttä ei lisätä USA'n senaattori James Inhofen ajatuksilla. Republikaani Inhofe oli haastateltavana radiossa, kun häneltä tiedusteltiin tärkeän raamatunjakeen merkitystä:


Eliason: Senator, we’re going to talk about your book for a minute, you state in your book which by the way is called The Greatest Hoax, you state in your book that one of your favorite Bible verses, Genesis 8:22, ‘while the earth remaineth seed time and harvest, and cold and heat, and summer and winter, and day and night shall not cease,’ what is the significance of these verses to this issue?

Inhofe: Well actually the Genesis 8:22 that I use in there is that ‘as long as the earth remains there will be seed time and harvest, cold and heat, winter and summer, day and night,’ my point is, God’s still up there. The arrogance of people to think that we, human beings, would be able to change what He is doing in the climate is to me outrageous.


Kyseinen jae kertoo selkeästi, että Jumalan käsi lepää termostaatin päällä.

"Niin kauan kuin maa pysyy, ei lakkaa kylväminen eikä leikkaaminen, ei vilu eikä helle, ei kesä eikä talvi, ei päivä eikä yö."


Tämän takia ihmiskunnan ei pitäisi huolehtia ilmastonlämpenemisestä. Ihmisten toiminta ei pärjää Jumalan toimille. Jatketaan kuluttamista kaikessa rauhassa. Tilaa vaikkapa edullinen kaapeli musiikin kuuntelemista varten. Käyttäjien kommentit ovat selailun arvoisia.

Jos senaattori Inhofe on kaikesta huolimatta väärässä ja ilmasto muuttuu entistä huonompaan suuntaan sukupolvien vieriessä, niin se siinä tapauksessa Jumalan tahto. MOT. Inhofen maailmankuva varmistaa, ettei asioiden eteen kannata tehdä mitään. Olkoon asiat miten tahansa. Jos mikään ei muutu, niin se on Jumalan tahto. Ja samoin muutokset ovat Jumalan tekosia.

1 comment:

Anonymous said...

Tämän senaattorin maailmankuva on pelottava, koska sen mukaan ihminen ei voi toimillaan tuhota elämää maapallolla. Tällaisia hulluja ei pidä päästää lähellekään ydinaseiden laukaisukoodeja.