19.3.12

Suuri sähköhuijaus

Vattenfall otti parisen vuotta sitten käyttöön Suomessa sähkömittareiden etäluennan. Uuden tekniikan asentaminen aloitettiin kerrostaloasunnoissa. Älymittarit olivat saapuneet! Ne on tarkoitettu energiansäästötyökaluiksi. Asukkaat pystyvät seuraamaan sähkönkulutustaan tarkemmin. Laskutus ei mene enää arvioiden mukaan, vaan oikean kulutuksen perusteella. Laite itsessään ei vähennän energiankulutusta, vaan asukkaan pitää seurata ja reagoida itse kulutuspiikkeihin. Asukas pystyy päättelemään mikä laite on haukannut suurimman osan täsmäsähkölaskusta. Näin saadaan turhat kipinätuhlailut pois. Kaupunkien kokonaiskulutuksen aktiivinen seuranta mahdollistaa myös sen, ettei reservienergian kallista käyttöä tarvita entiseen tahtiin. Älymittareiden käyttö mahdollistaa myös sähkökatkosalueiden tarkemman paikantamisen. Etäluennalla on kaikenlaisia etuja, mutta ne ovat vain sumutusta. Oikeastihan taustalla on katala salaliitto.

Nimittäin!

Tiedot välitetään mittareista eteenpäin sähkö- tai gsm-verkossa. Se lisää sähköyliherkkien ihmisten altistumista sähkökentille, aivan kuten kännykät ovat tehneet. Samoin etämittareilla välitettävä tieto mahdollistaa ihmisten entistä tarkkemman valvonnan. Riippuen siitä minkälaisia siruja etälukulaitteisiin asennetaan voidaan niillä tunnistaa ja seurata television, kannettavan tietokoneen, hiustenkuivaan tai hellan käyttöä. Ja pienemmän laskun toivossa kuluttuja antaa kaiken tiedon kotitaloudestaan sähköyhtiöille. Se onkin realistisin huolenaihe älymittareista. Teknologia on patentoitu ja ohjelmistoa ei julkaista.

Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä -blogissa on kuitenkin huomattu älymittareiden ja HAARPin välinen yhteys. Sen kautta sain selville nuo Smart Meter -vastarintaliikkeen varoitukset älymittareista. NWO-blogi täsmentää:

Tämä huoneistojen säteilytys toimii sillä tavalla, että HAARP:sta lähtee sateelliitin kautta elektromagneettinen säde talon HAARP-vastaanottimeen, mitä kautta se voidaan sitten suunnata mihin tahansa asuinhuoneistoon.


Älymittarit ovat HAARPin jatkeita. Onko enää mitaan elämänaluetta jonne HAARP ei tunkeutuisi? Älymittareiden ja HAARPin välisen yhteyden täytyy olla totta, sillä niin sanottiin Youtubessa.

Kiitos vinkistä herra Nokelaiselle.

6 comments:

Juha Huuhaa said...

Asun kaupungin asunnossa. Niissä sähkömittarit ovat piilotettuina erityiseen huoneeseen. Koska tavallisella ihmisellä ei ole näihin huoneisiin pääsyä, niin epäilemättä näistä otetaan yhteys vieraisiin sivilisaatioihin. Vaikkapa Tampereelle.

Sähis said...

Tässä menee NWO:lla ja monilla muilla nyt helposti sekaisin suomessa käytössä olevat etäluettavat mittarit ja Atlantin toisella puolella yleistymässä olevat älymittarit.

Etäluettavissa mittareissa on juurikin noita hyötyjä, joista PA kirjoitit, ja haittoja onkin vaikeampi keksiä vaikka rutinaakin asiasta kuuluu. Olen myös pitänyt hyvänä lisäpalveluna Vattenfallin kulutuskaavioita, joita voin käydä netissä katsomassa, omista mittarilukemista.

Jenkkilän älymittarit aiheuttavat ymmärrettävistä syistä foliopipoilla ahdistusta. Kaksi merkittävintä syytä tähän on
a) niiden pakollisuus alueilla, joihin niitä kaavaillaan. Vaihtoehtona on erillinen maksu jos kieltäytyy.
b) Niillä mittareilla ilmeisesti voi ohjata joitakin sähköryhmiä.

Yleisyys ja ohjausmahdollisuus tosin myös kasvattavat niiden potentiaalista hyötyä merkittävästi energian säästössä.

http://www.tekniikkatalous.fi/energia/onko+sahkomittari+alylaite+ndash+vai+hallituksen+vakooja/a790418
"Yhdysvaltalaisen ympäristönsuojelurahaston energiajohtaja Jim Marston sanoo, että älymittari voi tunnistaa, milloin asukas ei ole kotona, ja osaa sammuttaa vaikkapa valot. Tämänkaltaisilla pienillä teoilla sähkön kulutus saadaan vähenemään. Älymittari voi myös kertoa laitteille, milloin uusiutuvaa sähköä on tarjolla ja käyttää sähköä vain silloin. Se voi lisäksi ennakoida kulutuspiikkejä ja käyttää sähköä ennen kuin huippukulutus alkaa. "

Anonymous said...

Aargh, banneri on muuttunut! Tuhon merkit ovat ilmassa ja maailmanloppu lähellä!

Paholaisen Asianajaja said...

Ah, tottahan tuo on, että kerrostalossa asuessani en pääse katsomaan mittaria. Mutta työpaikalla meillä on käytössä moderni mittari, josta on kiva katsoa milloin hiontalaikka on päällä.

Matoisa-Lankku said...

Häh, plogin yläpalkin tausta on muuttunut, mietin jo minne oikein tupsahdin. Kas tässäpä taas yksi maailmanlopun merkki! Joko Maijojen maailmanloppu meni, meinasin avata suklaalevyn sen kunniaksi?
Olenkin huomannut asunnossamme kummallista naksuntaa kun föönaan tukkaani. HAARP se siellä rapsaa illuille onko mulla hyvä vai pahatukka päivä.

Anonymous said...

Mutta tässäpä oikeasti jotain pelottavaa: kommenttikentän bottitarkistukseen voi ensimmäiseksi sanaksi kirjoittaa sanan paholainen!