2.3.12

Loukkaava ateistien bussimainos, osa K18

Ateistien törkeät bussimainokset eivät ole kadonneet minnekään. Aikaisemmin viattomia sieluja on tuhottu rivoilla mainoksilla, joissa on esim. kerrottu hyvänä ihmisenä elämisen onnistuvan ilman Jumalaa.

“You don’t need God — to hope, to care, to love, to live.”
Se nostatti aivan ymmärrettävästi vastalauseita ja vandalismia. Nyt on luvassa vielä selkeämpi nivuspotku kristinuskon ytimeen. Ateistit ovat jälleen rienaamassa kaikkea pyhää uudella mainoksellaan. Sen sanoma uhkuu vihaa ja suvaitsemattomuutta. Pennsylvanian vapaa-ajattelijat laativat tällaisen mainoksen.
Onneksi valpas County of Lackawanna Transit System havaitsi minkälaista vaarallista materiaalia se sisältää. COLTS kieltäytyi ottamasta mainosta vastaan, sillä se aiheuttaisi varmasti kohua. Mikä on sinällään erikoinen kanta, sillä COLTS on aikaisemmin pitänyt kulkuvälineidensä kyljissä kohua aiheuttaneita mainoksia.

Mutta faktahan on se, että pelkkä jumalattoman ihmisryhmän olemassaolo on tarpeeksi suuri uhkakuva joillekin ihmisille. Siksi ateistien suunnitelma mahdollisimman neutraalista mainoksesta, ilman mitään provokaation siementä, ei onnistunut.

Seattlen ateisteilla on menossa myös karmaiseva vihakampanjointi 1 in 4 is atheist sanoman muodossa.

American Atheists vuorostaan lainailee Uuden testamentin sisältöä mainoksissaan.

Kiitos vinkistä M. Nissiselle.

No comments: