17.3.12

Taas IDeistiä vainotaan, osa 3

David Coppedgen oikeudenkäynti on ollut pyörimässä pari päivää. Discovery Instituten kirjoittajat ovat valppaana. Heidän Evolution News & Views -blogiinsa on ilmestynyt selontekoja oikeudenkäynnin taustoista ja ja tapahtumista.

An Alcatraz of the Mind: What the Coppedge Trial Will Show kirjoituksella pyritään osoittamaan, että darwistit ovat muurautuneen ajatusten vankilaan. Oikeudenkäynti tulee paljastamaan miten eriävät mielipiteet pidetään kurissa uhkailulla. Ja tuon uhkailun uhriksi joutui Coppedge.

What Exactly Is Being Decided in the David Coppedge "Intelligent Design" Trial puolestaan täsmentää mistä oikeidenkäynissä on oikeasti kyse. David Klinghoffer on aivan oikeassa muistuttaessaan, että kukaan ei ole pyytämässä tuomaria määrittelemään onko älykäs suunnittelu tiedettä vai ei. IDeistit oppivat läksynsä Kitzmiller vs Dover oikeidenkäynnistä. Klinghoffer mainitsee myös sen asian, joka sai yhden Coppedgen työtoverista huonolle tuulelle.

Apparently, Coppedge took an organized approach in trying to introduce people to the pro-ID DVDs from Illustra Media. For his personal reference, he kept a list of those colleagues to whom he offered the DVDs and he took brief notes on their feedback. Yes, he was interested in their response to the ideas he sought to share! One co-worker, who discovered a sticky note on one of his DVDs with names on it, found this to be evidence of his "targeting" colleagues, with a "secret list of people with whom he spoke." It's this lady whose complaint initiated the "harassment" inquiry that resulted in his demotion.


Margaret Weisenfelder sai lainaksi dvd'n Coppedgelta. Se ei tehnyt häneen kummoista vaikutusta. Hän käytti ahkerasti pikakelausta. Laittaessaan levyä takaisin koteloon hän huomasi siellä olevan muistilapun. Coppedge piti kirjaa niistä ihmisistä keille lainasi ID-elokuvia. Joidenkin nimien kohdalle hän oli kirjoittanut "Yritä uudelleen". Margaret ei halunnut, että Coppedge aloittaisi aktiivisemman tyrkytyksen. Hän tiesi, ettei ollut ainoa työpaikalla jolle Coppedge tyrkytti ID-materiaalia. Margaret ilmoitti, ettei halunnut olla enää tämän asian tiimoilta yhteydessä Coppedgeen.

Discovery Institutessa pidetään pinnalla vain sitä, että Coppedge on tarjonnut työtovereilleen ID-materiaalia. Mutta Margaret Weisenfelder oli kokenut ID'n lisäksi poliittisia puheita Coppedgelta, kun otsikoissa oli Kalifornian Proposition 8-lain äänestys. Coppedge oli halunnut tietää mitä mieltä Margaret oli asiasta. Margaret ei halunnut puhua politiikasta työpaikalla. Coppedge jatkoi jakamalla mielipiteensä laista (saatte arvata mikä se on). Margaret ilmoitti olevansa erimieltä ja ettei hän halunnut jatkaa keskustelua.

Sittemmin Jet Propulsion Lab onkin laittanut todistajalistalle Coppedgen entisiä työtovereita. Heillä pitäisi olla samanlaisia kokemuksia. Ongelma ei sinällään ole Coppedgen IDeismin fanittaminen, vaan se että hän ei kuuntele, kun työtoverit ilmoittavat etteivät halua enää keskustella asiasta. Uskonnosta saa keskustelle työtoveiden kanssa. Onhan JPL'ssä raamattupiiri. Valituksia tehtiin Coppedgen tavasta keskustella. Työpaikalla tiedettiin kauan ennen vuonna 2009 tehtyä valitusta, että Coppedge kannattaa älykästä suunnittelua.

JPL'n lakimiehet muistuttavat, että Coppedgen asiakkaat olivat valittaneen miehen tavasta tulla toimeen asiakkaiden kanssa. Hän ei kuunnellut, jatkoi väittelyä pitkään, muut olivat aina väärässä, jne.

Coppedge erotettiin JPL'stä vuonna 2011. Kaksi vuotta ensimmäisen valituksen jälkeen. Yhdeksän kuukautta sen jälkeen, kun Coppedge oli haastanut JPL'n oikeuteen syrjinnästä. Yksi projektiin osallistuneista asiakkaista oli kieltäytynyt työskentelemästä Coppedgen kanssa jo vuonna 2005. Vuonna 2006 toinen asiakasfirma ilmoitti, että palkkaavat mieluummin oman system admininsa. JPL'n mukaan Coppedgen alennettu titteli työryhmän johtajana ennen erottamista selittyy sillä, että häntä pätevämpiä system administrator miehiä oli laitoksessa, eikä heillä ollut samanlaisia valituksia asiakkaiden suunnalta.

Discovery Institute kiteyttää tuomarille esitettävän ongelman:

The real question before Judge Hiroshige comes down this: Who is David Coppedge? The Coppedge that JPL depicts seems completely at odds with the Coppedge that I've come to know slightly since coming down here to Southern California and that other people tell me about. The idea that this guy could "harass" anyone is just not credible to me at the moment.


Eihän kukaan voi uskoa, että Coppedge oikeasti ahdistelisi ihmisiä työpaikallaan ja tyrkyttäisi innolla poliittisia mielipiteitään työaikana.

What David Coppedge Has Already Accomplished by Going to Trial, Even Before Opening Statements kirjoituksessa Klinghoffer valmistautuu tulevaan. Olipa tuomarin tuomio mikähyvänsä, on Coppedge tehnyt hyvän työn. Hän on osoittanut, että IDeistejä vainotaan.

It fits another tile in the mosaic that will eventually be recognized as demonstrating that the scientific "consensus" against intelligent design is the product of intimidation and group think. Coppedge has already contributed his tile.


Sirkus jatkuu ensi viikolla .

1 comment:

Anonymous said...

Työpaikalla ei haluta kuulla uskonnollista paasausta, sehän on VAINOA! Nämä IDiootit ovat pikkusieluisia kakaroita, jotka eivät ole kasvaneet ulos hiekkalaatikkoleikeistä.

Luulenpa, että kyse on laskelmoidusta propagandasta ilkeämielisyyden lisäksi. Kun tiedemaailmaa ei hetkauta syyllistäminen, yritetään vaikuttaa yleiseen mielipiteeseen levittämällä valeita syrjinnästä. Homot, ateistit, liberaalit humanistit, abortoijat ja tiedemiehet vainoavat kristittyä enemmistöä! Maailmanloppu on todellakin tulossa.

Ilmiö on yleismaailmallinen. Milloin on mikäkin osapuoli mielestään ajojahdin, vainon ja valtapelin uhri. Näin voidaan ohittaa todelliset argumentit ja vedota kansan sympatiaan.