20.1.08

Haamu vai kauhuelokuva?Kuvan toi Montel Williams showhun eräs nainen. Hänen poikansa pelasi videopelejä kellarissa, kun valot sammuivat. Poika meni vaihtamaan sulaketta. Hän sai valoa kännykästä. Myöhemmin hän huomasi ottaneensa vahingossa valokuvan.

Sylvia Browne on sanonut Montel Williams showssa, että tuossa kuvassa oleva poika on aave. Sylvia antoi myös pojan nimen, paljasti hänen kuolleen putoamisen seurauksena, ja kertoi myös tämän äidin kummitelevan talossa. Richard Lancaster on kuitenkin epäilevä. Hän pyytää ihmisiä ottamaan selvää voisiko kyseessä olla kuva televisioruudusta, jossa on pyörimässä jokin kauhuelokuva. Kyseessä voi olla myös jokin musiikkivideo.

Jos joku sattuisi tunnistamaan kuvan, niin vinkki tulisi tarpeeseen.

4 comments:

Anonymous said...

Ettei vaan olisi ottanut kuvaa itsestään se poika? Eikö niissä digikameroissa ole se kuvan tarkasteluruutu eri puolella kun se valokuvan ottamispuoli. (Että ihminen näkee mitä ottaa kuvaan muulloin kun omaa pärstää kuvatessaan.) Tuo katseluruutu on yleensä se, mistä valo tulee, jolloin valokuva voisi tosi hyvin olla kuvaajan omat, valon vääristämät, piirteet..

Anonymous said...

Lausuntoni ei ilmeisesti tule kysymykseen. Poika oli ollut kuulemma eri näköinen.

Sen sijaan kuvassa näyttää olevan vaakasuoria viivoja, jotka ovat ominaisia TV -ruudulle. Etenkin jos videon tai DVD:n pistää paussille.

Ja viivat ovat myös naamassa, mikä viittaa siihen että kyseessä ei ole heijastus, vaan osa TV:n -kuvaa..

Lisäksi taustaa on epäilty hautausmaaksi.

Tino Rossi said...

Selitys voisi olla myös myös hieman vaivalloisempi. Kuvasta tuli ihan tismalleen mieleen omat projektit vuosikymmeniä sitten.

Nuorempana teimme varmaan kymmeniä parodioita erilaisista elokuvista, mukana myös kauhua. Pistettiin kajalia naamaan ja huidottiin hautausmaalla videokameran kanssa.Sitten koitimme tehdä kopioimalla ja alkutekstejä varastamalla niistä niin aidon oloisia "elokuvia" kun mahdollista.

Ei liene mitenkään mahdotonta että tämä kuva on pojan ja hänen kavereidensa kokeilusta jota on sitten esitelty äiteelle kummituskuvana. Äiskä on innostunut ja tehnyt jutusta niin ison numeron että pakittaminen on mahdodotonta.

Anonymous said...

Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street

* Starring: Johnny Depp

http://movies.yahoo.com/movie/1809834155/video

This is Anonymous guessing, kiitos viellä sivuistasi !