13.1.08

Tiedettä tuutin täydeltä

Answers in Genesis-järjestö on suurimpia kreationistimateriaalin levittäjiä maailmassa. Nyt he ovat päättäneet panostaa tieteelliseen tutkimukseen, tai kuten he sanovat, väkevämpään Jumalan sanan julistamiseen. Seurauksena on:

Answers Research Journal

Tämä on varmasti parempi kuin Creation Ministries International oma Journal of Creation, joka on myös tiukasti Raamattuun nojaava tieteellinen julkaisu. Answers Reseach Journal on pelkästään internetissä ilmestyvä julkaisu.

Answers Research Journal on vasta aloittanut ilosanoman levittämisen, ja he tarvitsevat apua. Kyllä. Sinäkin voit laukaista panoksen Saatanan vastaisessa sodassa.

"Addressing the need to disseminate the vast fields of research conducted by creationist experts in theology, history, archaeology, anthropology, biology, geology, astronomy, and other disciplines of science, Answers Research Journal will provide scientists and students the results of cutting-edge research that demonstrates the validity of the young-earth model, the global Flood, the non-evolutionary origin of “created kinds,” and other evidences that are consistent with the biblical account of origins. The newly expanded research effort at Answers in Genesis, with the establishment of its Research Department, will facilitate this further venue for publication and dissemination of the results of creationist research."

Tuliterää tutkimusta globaalista vedenpaisumuksesta ja näyttöä nuoresta Maapallosta. Kaikki sovitettuna Raamatun antamaan skenaarioon. Varmasti tuhannet nuoret opiskelijat rynnivät ahmimaan tuollaista materiaalia. Mutta varoitus Answers in Genesikselle, Happy Jihad's House of Pancakes-blogi tarjoaa palkintoa sille, joka kerkiää tekemään ensimmäiset sokalit Answer Research Journalille. Vaatimukset ovat kovat, sillä osallistujan täytyy olla 18-vuotias ja osattava lukea. Sokalimaisen kilpailun tarkoituksena on myös varmistaa, että ARJ pysyy standardiensa tasolla.

4 comments:

henwli said...

Perehdyin asiaan ohimennen Pharyngulaa plärätessäni. Nauroin. Kärsin.

Näin kielten opiskelijana kaduttaa että en jaksa pahemmin syventyä edeniikkaan (eng. Edenics), koska siitä saisi hulvattoman feikkipaprun aikaiseksi. (Language Log sivusi aihetta joulukuussa)

Käytännössä edeniikka opettaa että massiiviosa nykykielien sanoista on kotoisin yhdestä lähteestä: hepreasta.

Baabelin tornin sorruttua, vanhaukko ylijumala sekoitti kielet, josta seurasi että "kirjaimet eri kielissa muuttivat äänteitään ja paikkojaan sanoissa, sekä kirjaimia jotka jotenkin vain katoavat ja ilmestyvät jnejne..."

Tämän voi todistaa ottamalla jonkun sanan, muuttamalla kirjainten järjestystä, vaihtamalla pari kirjainta sieltä täältä, sovittamalla ne sopivaan järjestykseen joka vastaa haluttua lopputulosta.

Veikkaan että tämä tiedetuutti töräyttää ilmoille suunnilleen saman veroisia teorioita.

- Henri

paahtoleipä said...

Edenics vaikuttaa ihan Simonahon touhuilta. Että sitä vaan kopsaamaan...

henwli said...

Voi herra ylijumala ei tuollaisia ihmisiä elä suomessa. Eihän.

Ihanaa että sivuston osoite on suomalaiset.org, jos vaikka ulkomaalainen suomenkielen opiskelija etsii tietoa maastamme.

(pari minuuttia lukemista)

Pitääkin käyttää tätä kikkaa seuraavan kerran esseitä tehdessä:

"Nykyisin kerrottu "aito historia" historia perustuu suurimmilta osin aikanaan levittettyihin selityksiin ja propagandaan jolla motivoitiin kansanmurha. Tapa selittää historia sen sijaan että selvittää se periytyi akateemisiin piireihin. Huomioi että historian selittäminen on kokonaan eri asia kuin sen selvittäminen. Nykyinen historia koostuu suurimmilta osin teorioista ja siksi en käytä lähdeviitteitä."

Jostain syystä lukuinto tyrehtyi tähän.

- Henri

Paholaisen Asianajaja said...

Voi pe¤%#&. Olin unohtanut tuon sivuston. Nyt joudun taas tuhoamaan hermosoluja, jotta pääsen eroon siitä.