7.1.08

Lisää luettavaa, tammikuu

Tässä taas päivytysta ja muistilistaa uusista kirjoistani.

Hitler's Willing Executioners: Ordinary Germans and Holocaust

Materiaalia saksalaiseten omista kokemuksista ja muisteluista toisen maailmansodan aikakaudelta. Pikakelauksen perusteellä tässä on erittäin hyvää settiä revisionistejä vastaan ja lisää yksityiskohtia siitä kuinka kristinuskoa käytettiin natsismin tukemisessa.

Homeopathy: Medicine of the New Man

Takakannen mukaan kirjoittaja George Vithoulkas on maailman pätevin homeopaatti, joten tästä selviää varmasti miten homeopatiaa toimii ja mitä kaikkea sillä voi parantaa.

Black Hawk Down: Story of Modern War

Modernin sotakirjallisuuden klassikko. Toivottavasti vielä parempi kuin Not a Good Day to Die. Mark Bowdenin kuvaus siitä mitä tapahtui Mogadishussa vuonna 1993 poiki myös hollywoodin version tapahtumista.

Only in Death

Dan Abnett jatkaa WarHammer40K universumiin sijoittuvaa sarjaansa. Gauntin Aaveet, eli poltetun Tanith-planeetan ensimmäiset ja ainoat sotilaat, joutuvat taistelemaan Jagon linnakemaailmassa. Voiko eversti-komissaari Ibrahim Gaunt johdattaa vähenevät joukkonsa voittoon?

The Age of Sail: The international annual of the historic sailing ship, Vol 2

Pätevää historiallista tutkimusta purjelaivojen menneisyydestä. Arkistot, uponneet laivat, laivarakennuksen perinteet punotaan yhteen. Näin selviää asioita joista ei voi muualta lukea.

Lentopäiväkirjani, muistelmat 1938-2004

Günther Rall oli toisen maailmansodan kolmanneksi eniten ilmavoittoja saavuttanut lentäjä. Hän ampui alas 275 viholliskonetta, ja selvisi vielä Länsi-Saksan ilmavoimien komentajaksi. Ei siis mikään turha lentäjä. Muistelmissa pitäisi olla ainutlaatuista näkökulmaa mm. neuvostoilmavoimia vastaan käydystä sodasta.

6 comments:

Anonymous said...

Oletkos lukenut sellaista kirjaa kuin Michael Burleigh: Sacred Causes: Religion and Politics from the European Dictators to Al Qaeda? Sain itse joululahjaksi ja teos vaikuttaa erittäin kiintoisalta. Kertoo uskonnon vaikutuksesta tämän vuosisadan politiikkaan, konflikteihin ja diktatuureihin. Suosittelen.

Paholaisen Asianajaja said...

Ei ole tullut vastaan, mutta varmasti tykkäisisin.

Anonymous said...

"..Voiko eversti-komissaari Ibrahim Gaunt johdattaa vähenevät joukkonsa voittoon?"

"Vähenevät" on juuri oikea sana kuvaamaan OiD:n tapahtumia.. ;) Olisi mukava tietää paljonko alkuperäisiä Tanithissa syntyneitä aaveita on enää mukana OiD:n jälkeen.

Paholaisen Asianajaja said...

Heritor Asphodel! Keisarin vihollinen minun blogissani!

Emperor protects!

AaJii said...

Oletkos lukenut siitä ykkösässästä Erich Hartmannista kertovaa kirjaa?.

Se oli hyvä kirja myös.

Paholaisen Asianajaja said...

Olen hyväillyt kirjan kansia, mutta en vielä ostanut sitä. SItten kesällä.