30.1.08

Huijari/ennustaja paljastui jälleen

Loretta Williams huijasi ihmisiä monta vuotta Australiassa. Temppu oli yksinkertainen. Hän mainosti itseään lehdissä ennustajana ja luki tarot-kortteja maksua vastaan. Asiakkalla oli aina jokin paha ongelma auran kanssa tai kamala kirous. Onneksi Loretta pystyi tarjoamaan apua, kunhan asiakkaalla on tarpeeksi rahaa. Parhaimmillaan/pahimmillaan hän sai revittyä kymmeniä tuhansia dollareita per asiakas. Lopulta hänet paljastettiin ihan televisiossa asti, ja asiakkaat kääntyivät muiden meedioiden puoleen. Jokut ehkä ymmärsivät välttää heitä kokonaan.

Loretta ei kuitenkaan lannistunut, vaan muutti Englantiin ja muutti nimensä. Nyt hän on paljastunut uudelleen BBC:n avustuksella. Watchdog-ohjelma käytti piilokameraa "Adamsin" antaman tarot-hetken ajan. Asiakkaan "aurassa oli rako" joka täytyi paikata. Siihen tarvittaisiin erikoiskynttilää ja rituaalia, joka maksaisi vain noin parisen tuhatta Australian dollaria. Williams/Adamsin bisnekset loppuivat Englannissa, joten hän varmasti vain vaihtaa maisemaa ja aloittaa uransa uudelleen.

Australian johtaviin meedioihin kuuluva Simon Turnbull kauhistelee Williamsin kaltaisia huijareita. Ihmisten ei kuulemma pitäisi maksaa muuta kuin se tavallinen per auran tarkastelu.

No comments: