13.1.08

Vernon Coleman haluaa auttaa sinua

Vernon Coleman on brittiläinen kirjailija (yli 100 kirjaa, käännettynä 22 kielelle), joka ei kumarra auktoriteeteille. Hänen kirjoittamat kirjat käsittelevät kaikkea politiikasta terveydenhoitoon, kissojen kautta. Miehen kannat ovat ehkä hieman jyrkkiä. Esim. lasten rokottamisesta Coleman kirjoittaa näin:

Parents who allow their children to be vaccinated should be charged with child abuse and sent to prison for a very long time.

Doctors, nurses, health visitors and social workers who encourage parents to allow their children to be vaccinated should be struck off their professional register (not that there is one for social workers but maybe they could have their meetings cancelled). They should also be sent to prison for a very long time.Rokotteet tappavat enemmän ihmisiä, kuin estävät kuolemia. Näin sanoo Vernon.

Vernon on myös paljastanut kirjassaan England our England miten Euroopan unioni yrittää alistaa Britannian orjakseen. Uusimmassa New Scientist-lehdessä on mainos. Vernon Coleman on löytänyt uuden uhan josta hän haluaa varoittaa sinua. Se uhka on suurempi kuin terrorismi tai ilmastonmuutos.

Oil Apocalypse: How to Survive, Protect Your Family and Profit Through the Coming Years of Crisis

Pelkästään kirjan nimestä selviää mistä on kyse. Öljy loppuu maailmasta. Seurauksena on kaaosta, sotia, nälkää ja kurjuutta. Emme voi luottaa hallituksiin. Emme voi luottaa niihin jotka työskentelevät hallituksen laskuun. Kukaan järkevä ihminen ei voi olla ilman Oil Apocalypse-kirjaa, sanoo Donna Davidson, kirjan toimittaja. Tuleva järisyttävä ilmiö on salattu taitavasti, mutta onneksi Vernon Coleman on päässyt salaisuuden jäljille. Ja onneksi hän on valmis paljastamaan sen yleisölle.

Vernon haluaa siis auttaa ja suojella Sinua ja Sinun perhettäsi tulevan vaaran edessä. Miten jaloa.

Hetkinen. Jos haluat tietää miten Sinä ja perheesi selviävät hengissä, niin miksi joudut tilaamaan hänen kirjansa? Hinta on 13 puntaa kpl. Vernon kuitenkin jatkuvasti kirjoittelee eri lehtien palstoille. Selviytysopas olisi helposti laitettavissa lehtiin ja huippuhalvalla internettiin, jos Vernon haluaisi auttaa ihmisiä. Tässä kohtaa herää pienoinen epäilys. Jos hän haluaa auttaa ja pelastaa ihmisiä, ja paljastaa karmaisevan salaisuuden (jota kaikki hallitukset ovat peitelleet), niin miksi se pitää tehdä tilattavan kirjan kautta, josta täytyy vielä maksaa?

Nyt näyttää pahasti siltä, että Vernon on vain mammonan perässä.

4 comments:

Anonymous said...

No eipä tulevaisuus kovin ruusuiselta näytä, ainakin jos on tätä lähdettä uskominen:
http://www.lifeaftertheoilcrash.net

Paholaisen Asianajaja said...

Kulutus on suurempaa kuin uuden polttoaineen ilmestyminen, joten aivan varmasti löpö loppuu jossain vaiheessa. Tulevat ongelmat houkuttelevat aina korppikotkia.

Anonymous said...

Kirjoitit: Jos hän haluaa auttaa ja pelastaa ihmisiä, ja paljastaa karmaisevan salaisuuden (jota kaikki hallitukset ovat peitelleet), niin miksi se pitää tehdä tilattavan kirjan kautta, josta täytyy vielä maksaa?

Jos et ole sattunut huomamaan niin eläminen maksaa ja kirjan painattaminen ei ole halpaa hommaa.
Ja jos sinuun on uskomista niin elämä öljyn loppumisen jälkeen tulee olemaan ihanaa aikaa!! Heh Heh

Ps. Jotain logiikkaa pitäisi näihin teksteihin saada eikä antaa skeptisyyden sokaista..

Paholaisen Asianajaja said...

Jos et ole sattunut huomamaan niin eläminen maksaa ja kirjan painattaminen ei ole halpaa hommaa.

Tiedän kyllä tuon. Tiedän myös, että Coleman tarjoama tieto, joka mainospuheiden mukaan pelastaa ihmishenkiä, olisi laitettavissa valistamistarkoituksessa useamman ihmisen luettavaksi kuin hänen kirjan tilaamisella voisi koskaan toivoa.

Ja jos sinuun on uskomista niin elämä öljyn loppumisen jälkeen tulee olemaan ihanaa aikaa!! Heh Heh

Aijaa? En haluaisi olla killjoy, mutta mikä antaa tuollaisen vaikutelman?

Ymmärtääkseni ihmiskunnalla on muutama vuosikymmen aikaa repäistä jostain korvikkeita hupenevalle öljylle, joka ei pian pysty vastaamaan kasvavaan kulutukseen. Kiinalaisetkin haluavat ajaa autoilla.

Jo nyt on sodittu pelkästään öljyn takia (Irak vs Kuwait), joten vähenevät öljytuotannot tuovat mukanaan varmasti uusia rähinöitä rajoille.

Energiakriisi on tulossa. Siitä ei pääse yli, ali, ohi eikä ympäri. Coleman lupailee tarjoavansa ihmishenkiä pelastavia neuvoja, kunhan niistä maksaa. Ja mikäs siinä. Kapitalismi rulaa.


Ps. Jotain logiikkaa pitäisi näihin teksteihin saada eikä antaa skeptisyyden sokaista.


Toivottavasti asia on nyt selkeämpi.