14.1.10

Varoitus NWO-blogista

Toistaiseksi edesvastuuttomin bloggaus NWO-blogissa ilmestyi tänään.

Sikainfluenssarokote pandemrix on aiheuttanut pysyviä keuhovaurioita

Vakavalta näyttävä otsikko. Väärinkäsityksiltä vältytään, kun tarkastellaan miten NWO-blogi esittelee itse uutisen:

Tällä hetkellä Kuopion yliopistollisessa keskussairaalassa on ollut 17 henkilöä tehohoidossa joista viidelle on tullut pysyviä keuhovaurioita pandemrix sikainfluenssarokotteen sivuvaikutuksista.


Kauhistus! Rokote onkin vaarallinen! Mutta mitä v¤&!"¤? Itse YLEn uutisessa ei puhuta rokotteen vaaroista. Ai niin, media on Illuminatin taskussa.

Sikainfluenssa on aiheuttanut pysyviä vaurioita osalle tautia sairastaneista. Kuopion yliopistollisessa sairaalassa tehohoidossa olleista 17 henkilöstä noin viidelle on tullut vakavia, pysyviä vaurioita keuhkoihin. Vakavia keuhkovaurioita saaneista vain osa on kuulunut taudin riskiryhmiin.


Ei puhetta rokotteen aiheuttamista keuhkovaurioista. Eikä mainintoja siitä ovatko kaikki potilaat saaneet sikainfluenssarokotetta. Hämmästyttävää päättelyä rokotteiden osallisuudesta keuhkovaurioihin. Ehkä NWO-blogilla on suhteita Kuopion yliopistolliseen keskussairaalaan.

Eikä siinäkään vielä kaikki. NWO-blogissa on vielä suurempi uutinen.

Nyt on myös tullut jo internetissä ilmi että pandemrix-rokote on aiheuttanut lukuisia keskenmenoja.


"Lukuisat keskenmenot" paljastetaan Vauva.fi:n keskustelupalstalla. Asiasta ilmoitti nimimerkki surullinen epätietoinen. Varmasti keskenmenot ovat vakava asia, mutta miten internetin voorumeilta poimitut viestit voivat olla pätevämpää tietoa kuin rokoteturvallisuutta valvovien viranomaisten?

Ai niin, viranomaiset ovat Illuminatin taskussa.

NWO-blogin teksti jatkuisi, mutta menen mieluummin hakkaamaan ruosteisia nauloja kiveksiini. Se on hauskempaa ajanvietettä.

2 comments:

Sähis said...

Voi paska!
Just kävin tänään hakeen rokotteen vasuriin. Lihaskipuihin olin henkisesti valmistautunut, mutta keuhkovaurioista ei ne hoitajat puhuneet...tais olla illuminatihoitsuja...toistaiseksi ei mitään oireita...hiukan jännittää.

Tino Rossi said...

Erittäin raskaat hoidot, tulehdukset ja hengityslaitteessa oleminen ottavat kovasti keuhkojen päälle. Sukulaiselleni kävi juuri niin vaikean keuhkokuumeen kanssa vaikka sikaflunssarokotetta ei ollut vielä keksitykkään.