10.10.11

Halloween tulee, onko lapsesi turvassa?

Tämän kuukauden viimeisinä synkkinä päivinä jopa Suomen nuoriso palvoo avoimesti Saatanaa. Viattomaksi karkkijuhlaksi naamioitu viikonloppu sujuu lasten naamioituessa paholaismaisiin asuihin. Lähes puhtoiset sielut kaatuvat kadotukseen, kun he altistuvat hedonistisille viettelyksille vainajia palvoen.

Voiko kukaan kamppailla tätä pahuutta vastaan? Järjestääkö yksikään valpas vanhempi turvallisemman pyhäinpäivän? Löytyisikö jostakin ylitse ampuvan kristillinen vaihtoehto? Voisiko ihmisten oville kiertelyä ja kerjäämistä soveltaa käänteisesti käännytystyössä?

Kyllä!

Unohda Halloween, täältä tulee JesusWeen! Ilmaisia Raamattuja. Kristillisiä lahjoja lapsille. Edes piru ei pysty vastustamaan tätä tarjousta. Hyödyt ovat helposti ymmärrettävissä.

JesusWeen Teaches kids & adult to give: There is no age limits to represent Jesus or to be trained to give others gifts. By getting the children involved in Jesus Ween, parents are teaching them that it is the right thing to do. The children understand from an early age that they are to show the love of Jesus to everybody and learn that they have to GIVE and not beg for candies or take candies from people. It is also teaching them to be bold and courageous. It takes boldness to face a man and tell him about Jesus. The children after doing it for so many years of Jesus Ween, would not have a problem doing it when they grow up.

10 comments:

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen said...

HELLoween on siis korvattu uskisten HOLLOWeenilla? Mutta aina nuo rakkaudellisen persoonan päänsäsisäiseen masturbaatiofantasiaan sekoittavat osaavat yllättää.

Anonymous said...

Hyi helv--
halloweenista aiotaan siis tehdä _oikeasti_ pelottava juhla??

Ironmistress said...

Juutalaiset ovat jälleen kristittyjä fiksumpia. Heille on kiellettyä juhlia pakanoiden juhlia (Talmud Bavli, traktaatti Avoda Zara). He juhlivat omiaan, kuten vastikään ollutta Jom Kippuria.

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen said...

Kristittyjä fiksumpi ei ole vaikeaa olla. Jopa keskimääräinen kynä on heitä etevämpi. Ei usko typeriin juttuihin. (

Ironmistress said...

TSH, siksi kannattaa ryhtyä mielummin judaistiksi kuin kristityksi. Pojille ongelmana on tietysti brith mila, ja kaikille kashrut-säännöstö, mutta keskimäärin judaistit ovat kristittyjä fiksumpia.

Jim van Beam said...

Nämä juutalaiset eivät ole sieltä fiksuimmasta päästä: http://www.bbc.co.uk/news/world-middle-east-15237018

Anonymous said...

Jahas, meikäläinen alkaa jakamaan mustaa raamattua pääsiäisenä, ihan vaan kostoksi! Jouluna ihan taatusti syön vain mämmiä ja pashaa. Saatana! Eiku Jeesus!

Ironmistress said...

Jim, ainakaan eivät ole kristittyjä, tuota ihmiskunnan pohjasakkaa.

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen said...

Ei ne kai sentään pohjasakkaa ole?

Sinne kuuluu mystikot. Ne, jotka "after thr fact" selittävät tutkimustulokset kryptisiin lauseisiinsa sopiviksi kun joku muu on ensin tehnyt tutkimukset.

Mystikot, jotka kirjoittavat kirjahyllymetreittäin järkeilyjä siitä Jumalasta jota sanat ei selitä eikä järki käsitä.

Mystikot jotka esittävät eroavansa seksuaalisuudesta, ja selittävät että tämä jättää aikaa tärkeille asioille. Mutta kuitenkin hakevat ekstaattisia kokemuksia jotka voi saavuttaa nopeammin masturboimalla tai nappaamalla pyhän sienen.

Tähän rinnastettuna katoliseksi kristityksi vapaaehtoisesti kastettu kynä on fiksu.(Omista kokemuksista ; katoliset on itse asiassa yllättävän usein ihan OK, mutta katoliset conversot. Mikä ihme niitä oikein vaivaa?) on järkevä.

PS. Minä tunnen pohjasakan koska olen sitä stuffia itsekin. Pohjasakka on aliarvostettua. Pohjasakassa on vahvimmat maut. Okei, paskan maut, mutta se ei sentään ole tunteiden imitoimista tunteellisuudella. Saati elämän imitoimista lifestylellä.

Anonymous said...

Väännetään viimeisestäkin selkeästi pakanallisesta juhlinnasta kristillinen. :D