18.10.11

Kommentointia Aamulehdessä, Naamapalmu & Jumalatonta rahaa

Aamulehti esitteli manselaisille biologi Jerry Coynen ajatusmaailmaa. Se on mukavan provosoivaa tekstiä, jota harvoin näkee Aamulehdessä. Seuraan miehen ajatuksia Why Evolution is True-blogissa. Kirja on myös lukemisen arvoinen, sillä Why Evolution is True opus on pätevä opas evoluutioteorian maailmaan.

Aamulehden lukijat vaan antavat sellaista palautetta kommenteissa, että minun täytyi mennä takaisin sänkyyn lepäämään.

Kuinkahan moni tietää että Darwin katui sitä, että oli tullut laittaneeksi liikkeelle "uuden uskonnon" eli eksytyksen. Hän ei uskontut kehitysoppiinsa itsekään vanhoilla päivillään, koska siinä oli liian paljon puutteita.
Tosiasiassahan muuttumista voi tapahtua vain la¨jien sisällä ja mutaatiot ovat tavallisesti negatiivisiä eivätkä vie kehitystä parempaan suuntaan.
Tiede tuntee myös sellaisen kuin entropian lain, mikä tarkoittanee sitä, että kaikki kehittyy päin honkia kuten sanomalehdestä voi lukea.


Masentavin kohta:

evoluutio on mahdoton, sillä kuinka kauan ihminen olisi kyennyt odottamaan keuhkojen kehittymistä hengittämättä ?
Veikkaan, että keuhkottomat proto-ihmiset eivät eläneet kovin monta minuuttia.

Yritän piristää itseäni Mahdollisuus Muutokseen -kampanjan ilmaisella läpyskällä ja dvd-levyllä. Kirjassa tehdään onneksi heti ekalla sivulla selväksi, että kyseessä on puhdas vetoomus kristityksi kääntymisen puolesta. Elämän murheet loppuvat, kunhan ihminen antautuu Jumalan edessä, jne. Illalla saan katsottua tuon dvd:n loppuun. Ehkä jaksan kirjoittaa lisää aiheesta.

----------------------------------

American Cancer Society koki jumalattoman rahan vastaanottamisen pr-painajaiseksi. Syöpää vastaan taisteleva järjestö kieltäytyi ottamasta vastaan Foundation Beyond Beliefin tarjoamaa 500´000 dollarin lahjoitusta. Muuten ACS olisi joutunut laittamaan vapaa-ajattelijoiden, sekularistien, ateistien ja muiden kastittomien säätiön nimen näkyviin lahjoittajien listalle. Se olisi voinut - ACS:n mielestä - karkoittaa muita lahjoittajia.

Kiitos vinkeistä herroille Kuusisto ja Huttunen.

4 comments:

Anonymous said...

"Yritän piristää itseäni Mahdollisuus Muutokseen -kampanjan ilmaisella läpyskällä ja dvd-levyllä."

Pikkaisen ärsyttää ettei rahoille ole keksitty muuta kohdetta kuin markkinointi, vaikka "halutaan auttaa" ihmisiä. Olisi edes syötäväksi kelpaava kirja.

Lauri said...

Mainintaa toisessa blogissa http://ujjf.blogit.fi/coynen-masentava-tietamattomyys/

Anonymous said...

"Mainintaa toisessa blogissa http://ujjf.blogit.fi/coynen-masentava-tietamattomyys/"

Hyvä esimerkki siitä, kuinka turvavyön käytöstä ei ole juurikaan hyötyä jos kuitenkin ajetaan silmät kiinni.

pikalaina said...

Kyllä sitä voisi syötävää tarjota kaiken mainoskrääsän sijaan. Ei kukaan niillä levyillä ja lehtisillä mitään tee.