4.10.11

Uri Geller tulee temppuilemaan Suomeen!

Kerrassaan kutkuttava tieto siitä, että Uri "Lusikka" Geller esiintyy pian Suomessa. Ajatuksen voima messut järjestetään 26.11.2011. Silloin Uri esiintyy juhlapuhujana ja rupattelee myös yleisön kanssa.

Haluaisin kysyä häneltä onko Urin ostamalta saarelta jo löytynyt muinaisia aarteita. Minulla voisi myös on Urin pyytämä mekaaninen kello valmiina *kiäh kiäh* jonka sisällä on ehkä mahdollisesti jonkinlainen viritelmä *hykertelyä*.

Tule Porvooseen seuraamaan interaktiivista esitystä , yleisö saa ottaa osaa mitä Uri voi aikaansaada ajatuksen voimalla. Tuo mukanasi lusikka tai vanha rikkinäinen kello


Urin pelastuksena ja suojamuurina toimii 55 euron pääsymaksu. Sen ja junalipun hinta pakottavat minut jäämään kotiin. Intoa lerpauttaa myös se, että nykyään Uri ei markkinoi itseään psyykikkona vaan mystiikkamiehenä.

3 comments:

Anonymous said...

Louis Theroux:n dokkari Michael Jacksonista, jossa Geller oli lähes pääosassa, antoi miehestä vähemmän mairittelevan kuvan. Uri selvästi siipeili häikäimemättömasti Jackon kustannuksella.

Tomi said...

Ihmettelen Gellerin psyykkisten kykyjen heikkoutta. Hän kykenee taivuttamaan vain lusikoita. Todellinen taidonnäyte olisi, jos hän taivuttelisi rautatiekiskoa.

Syy lusikoiden valintaan on kenties se, että hän kykenee ne käsin vääntämään.

tyy said...

Olisitko halukas menemään tilaisuuteen? Jos olet, niin minä olen halukas maksamaan ainakin osan matkastasi.

Kuka muu osallistuu?