3.10.07

Dembski pyytää anteeksi

Uncommon Descent joutuu jälleen todistamaan harmillista tapausta. William Dembski on vihdoinkiin ymmärtänyt, ettei hänen toimintansa Baylorin yliopistossa tapahtuneen selkkauksen saralla ole ollut mairittelevaa. Baylor poisti omilta palvelimiltaan Dembskin ja Robert Marksin "EvoluutioLabran", joka on nyt netissä toisen palvelimen kautta.

Dembskin anteeksipyyntö on tietenkin hyvä asia, sillä parodiakirjeet ja toisten ihmisten yhteystietojen esillepano, jotta oman blogin fanit voisivat painostaa heitä muuttamaan kantaansa Baylorselkkauksessa ja Peter Ironsin ja John Lilleyn välisen kirjeenvaihdon julkaiseminen heidän nolaamistarkoituksessa ei osoita kovin suurta akateemista mieltä.

Kaikki tämä Baylorin aiheuttama stressi on myös viivästyttänyt tieteellisen ID-teorian ilmestymistä kolmella viikolla. Dembski menetti niin paljon tehokasta työaikaa.

"Without moralizing, I want to suggest a lesson in all this. Stay on topic and don’t let things get personal. I hurt my family and lost about three weeks of productive work by being consumed with anger about the injustice against Robert Marks. It’s not worth it. Let’s get on with our work and leave justice in the hands of a God who has reason to find fault with all of us and yet is merciful."

Dembskin kirjoittamaan anteeksipyyntöön ei voi kirjoittaa kommentteja UC:ssä, mutta kannattaa muistaa, että viikkojen varrella Dembskille huomautettiin kaikista kolmesta anteeksipyynnön aiheuttaneesta tempauksesta. Huomauttajat saivat jäähyä tai bännit Uncommon Descentistä. Dembskin nolot viestit ja kommentoijien huomautukset on poistettu blogista.

No comments: