20.10.07

Kultainen Kompassi-elokuva ateismipropagandaa

Katolisten Liiga (kuulostaa sarjakuvista tutulta) on vetänyt krusifiksin nenäänsä. Kultainen kompassi on tulossa ja lapset ovat vaarassa. Philip Pullmanin -englantilainen ateisti- kirjoittamat kirjat mainostamat ateismia ja mollaavat kristinuskoa, erityisesti roomalaiskatolilaisuutta. Mutta eiväthän he ole väittämässä, että elokuva on vaarallinen. He ovat sanomassa, että elokuva myy salakavalaa kampanjaa, jolla yritetään saada lapset LUKEMAAN Pullmanin kirjoja! Hirveää!
FOX News haastatteli Katolisten Liigan pomoa ja katolilaista pappia. He toiastavat saman huolen elokuvan vaikutuksesta nuoriin: he voivat kiinnostua alkuperäisistä kirjoista. Vaikka Pullman itse on todennut haluavansa edistää ateismia.
Ja pappi Jonathan Morrisilla on vakavaa asiaa:

MORRIS: Well you know Harry Potter is fiction, it's presented in a fiction way. Now, again, we have to be careful that there isn't ideology pushed. These books by Pullman, is — they're fiction of ideology. And ideology is a big thing. It distorts minds of kids. Have you ever met a really happy kid who is an atheist? I mean, give me a break. We have to spend our time helping kids become happy people. I don't think this is the way.

Minulla taitaa olla paljon tukahdutettuja muistoja. Luulen olleeni onnellinen lapsena. Muistan leikkineeni kavereiden kanssa ja nauttineeni elämästä. Aivan kuten nykyäänkin. Outoa.
Elokuvassa on kuitenkin Nicole Kidman ja Eva Green. Ei hassumpi tapa aivopestä lapsia ateisteiksi. Ja ateismin maskotiksi on saatu haarniskoissa taistelevat jääkarhut!

No comments: