28.10.07

Keisarin viholliset, vapiskaa!

Baneblade on valmis! Lomani ei mennyt hukkaan, sillä kahden illan aikana sain liimattua kasaan ja maalattua tämän uutuuden:Nyt pitää löytää peliseuraa. Tankkiarmeijani ei ole päässyt pois varikolta pitkään aikaan. Huomenna askartelen Basilisk-tykistötankin parissa. Tarkoituksena lisätä siihen panssarointia.

7 comments:

Anonymous said...

Upeaa maalausjälkeä pakko myöntää. Itsekkin aloitin harrastamaan noin kuukausi sittten ja vaikka en ole kerennyt vielä pelata niin pelkästä maalaamisesta saa jo mukavan zen:mäisen olotilan.

Paholaisen Asianajaja said...

Itselläni on vitriinikaappi täynnä erilaisia figuja, mutta pelikerrat voi laskea yhdän jalan varpailla.

Mitä figuja keräät?

Anonymous said...

Marineita (ylläri) olisi tarkoitus alkaa kerätä, tosin tällä hetkellä minulta löytyy ainoastaan Battle for Macragge-setti joten harrastus on vasta alkutekijöissään. Voisitko muuten joskus postata kuvan armeijastasi?

Paholaisen Asianajaja said...

http://i67.photobucket.com/albums/h310/AdvocatDiaboli/IronFoxescollection-1.jpg

Tuossa Iron Fox-tankkiarmeijani. Tulossa vielä yksi Basilisk. Kokeilen laittaa vielä kuvan Black Templareistani, sekä Tau joukoista.

Anonymous said...

Aika tuhdin kokoinen tankkiarmeija.

Kasaatko Apocalypseä varten armeijaasi vai muuten vain?
Olet muuten tainnut kerätä figuja jo hyvän aikaa, näin ainakin voisi päätellä joukkojen määrästä.

Paholaisen Asianajaja said...

Noin seitsemän vuotta olen sijoittanut GW:n tuotteisiin. Fantasybattle, Battlefleet Gothic, Warmaster ja muutama Inquisition-figu löytyy myös kaapista. 90% on kuitenkin WH40K:ta. Tankkeja kerään siksi, että ne ovat niin hienoja. Ne harvat pelikerrat tankeillani ovat sen arvoisia, kun näkee vastapuolen ilmeen. Rautaa on rajalla enemmän kuin hyvä maku sallii.

paahtoleipä said...

Itse en ole koskaan figupelejä ymmärtänyt. Mutta toisaalta eipä "pelaajaeliittikään" hyväksy lähestymiskantaani, joka korostaa sitä että pelin tulee olla ensisijaisesti hauskaa ja toissijaisesti helppoa.

He yleensä korostavat jotain "tarinankerrontaa" ja "pelimekaniikan realistisuutta". (Kokemusteni pohjalta "pelimekaniikan realistisuus" tarkoittaa käytännössä sitä että sekunnin aktiota pelataan puolisen tuntia - jos ohitetaan pari taulukkoa.)

Tarinankerronta ja hauskuus sentään usein korreloivat. (En siis ole tässä asiassa "niin eri mieltä" kuin monet luulevat.)