6.10.07

Energiaa munista

Ei ei, ei mitään tuhmaa, vaan Ethos Munia. Tällä kertaa suojaa energioilta, kännykkäsäteilyltä, tukkoisilta chakroilta, sähkömagneettisilta saasteilta ja muilta rasitteilta tarjoaa erilaiset munat.

Valkoinen muna (25,53 puntaa) suojaa säteilyltä ja muulta vastaavalta (ja poistaa stressiä).
Vihreä muna (29,78 puntaa) lisää varallisuutta, kuten kaikki tiedämme, toimimalla Ki-energian kanssa. Se lisää myös "valmiuttasi onnekkaisiin tapahtumiin" ja auttaa sinua tekemään päätöksiä jotka johtavat varallisuuden lisääntymiseen. Veikkaan, että Ethos munien myyjillä on korillinen vihreitä munia sängyn alla.
Punaiset munat (31,91 puntaa) lisäävät seksuaalisuutta ja rakkautta. Oh yeah, baby.

Myyjien sivulla kerrotaan aika hyvä kuvaus siitä, miten munat toimivat:

"All of the Eggs work in a very subtle way. Most of the time, users don’t necessarily have any idea how some of the slight changes that are happening in their lives are linked to the eggs. It is only when they look back and review the series of things that are improving in their lives that they can make the connection to the Egg. These improvements are steady and gradual the cumulative effect of which, can be astonishing. "

Suom: Munat eivät toimi, mutta höynäytetyt voivat aina tapahtumien jälkeen yhdistää onnekkaat tapahtumat ja paranemiset Ethos muniin. Munien myyjät ovat myös keksineet kivan myyntilisäyksen. Munat toimivat jos ne asetetaan erikoiselle lähetinalustalle (13,62 puntaa), joka vahvistaa energiavirtausta.

Eikä yksikään tällainen bisnes olisi valmis ilman "Onnellisia asiakkaita!" Astma, unenpuute, väsymys, nivelkivut, paljon muuta häipyy näiden munien avulla. Ja brittiläinen Sarah voitti uhkapelissä:

" It does look like my new wealth egg is having an effect, so I will definitely keep doing the exercises 3 taps and 3 blows etc! Its the first time I've ever won the SiP Bonus in three and a half years of being an Ethos member and I was no.1. so I won £215.93 ($427.76) Yay!"

Mutta Ethos munien käyttö ei ole niin yksinkertaista kuin voisi luulla. Tuotetta ei vain laiteta ikkunalaudalle. Muna pitää ensin "virittää" oman kehon energiavirtoihin. Tämä tehdään pitämällä munaa kädessä 10 sekuntia. Ensin tietenkin viritetään energia-alusta, eli kvartsinen donitsi, pitämällä sitä pään päällä 5 sekuntia. Nyt donitsin pitäisi olla viritetty juuri sinun energiavirroille, ellei sitten joku muu mene koskettamaan sillä omaa päätään. Munaa kannattaa myös taputtaa aamuisin kolme kertaa otsaa vasten, koska... noh, valmistaja suosittelee sitä.

2 comments:

paahtoleipä said...

On sitä kaikenlaista. Mitenköhän olisi, jos alettaisiin yhdessä myydä vaikkapa sellaista "kristallijauhetta", jota pitäisi ripotella sekä tuohon alustalle, että laittaa vaikka glitterinä tukkaan. "Vaikutuksen vahvistamiseksi".

Luulen että sulla on kelloseppänä sitä kvartsia saatavilla. Toisaalta minulla on niitä palaneita sulakkeita jäänyt nurkkiin. Eiköhän niistäkin jotain mystisen oloista hitusta saa.

Kun muistetaan herra Gillette, joka keksi, että isot rahat ei tule sillä että myydään kerran jotain kallista, vaan sillä että myydään pirusti jotain halpaa, olemme käytännössä myös miljonäärejä.

Tulee mieleen myös opettajani, joka kertoi kerran että "ihmisen kateus on mahtava voimavara, jos onnistutte kahlitsemaan sen haluamaane toimintaan, teillä ei tule olemaan mitään esteitä".

Jospa siis innovoisimme sellaisen tuotteen, joka estää ja häiritsee nimenomaan muiden "taikamunien toimintaa". (Ja eikö nyt ollut tulossa se joku innovaatiokilpailuun perustuva telkkaohjelmakin? Tähteydellemme ei siis olisi mitään esteitä - paitsi minun täydellinen anonyymiys...)

Paholaisen Asianajaja said...

Se tässä ärsyttääkin, että tiedän voivani tienata kivasti ylimääräistä rahaa, ilman mitään koulutusta, jos vain vaivautuisin hoitamaan ihmisiä vaikkapa vyöhyketerapialla tai reiki-hoidolla. Tai valmistamalla homeopaattista kultaa, öljyä tai lääkettä. Tai homeopaattista energiajuomaa! Siinäpä loistava bisnesidea, mutta valitettavasti moraalinen selkärankani estää sellaisen toiminnan.