13.11.07

The Best of Colbert Report

Sain tänään postissa juuri ilmestyneen Colbert Report-dvd:n. Laitoin sen heti pyörimään läppäriini, eli aluekoodiasetukset R1:lle. 175 minuuttia puhdasta kultaa. Tälle levylle on taltioitu parhaimpia hetkiä kahdelta ensimmäiseltä kaudelta.

Ensimmäisen jakson aloitus, eli ensimmäinen The Word-osio, Truthiness. Sana joka pääsi Merriam-Websterin sanakirjaan vuoden 2006 sanana.

Bill "Papa Bear" O´Reillyn vierailu on vieläkin tunteellinen hetki. Oppipoika tapaa mestarin ja totuus leimuaa molemmilta puolilta.

Stephenin poika, Stephen Jr. niminen kotka, syntyi San Diegon eläintarhassa ja päästettiin lentoo. Isänsä kauhuksi Juniori karkasi heti Kanadaan, mutta onneksi uskolliset fanit kävivät rajalla houkuttelemassa häntä takaisin kotiin, heiluttelemalla kalaa.

Kongressiedustajien haastatteluissa on vain muutama klassikko. Mukana ei ole kuuluisaa "10-käskyä" haastattelua.

Sean Pennin lausumat vertauskuvat George W. Bushin verisistä alusvaatteista Meta-Free-Phor-All kilpailun aikana koskettavat jokaisen sielua.

Mukana on kitarataistelua, valomiekkakammpailua George Lucasin kanssa ja gravitas-vertailua Stone Philipsin vieressä.

Tämä on Comedy Centralin parasta tuotantoa. Taso on pysynyt vakaana. Ekstroja ei ole käytännössä ollenkaan, ja tämä onkin ollut pettymys monelle fanille. Sen vastapainoksi levy on täynnä pelkkää asiaa alusta loppuun. Colbert on terävä kuin partaveitsi. Hän pysyy roolissa ja kykenee improvisaatioon hämmästyttävällä tavalla. Paitsi silloin kun Jane Fonda istahtaa syliin ja alkaa suudella.

Nyt täytyy odottaa seuraavaa kokoelmaa.

No comments: