5.11.07

Hullu juttu käsitteli huuhaata

Ylen uusi ohjelma nimeltään Hullu juttu käsitteli tänään Hengen & Tiedon messuja. Paikalle lähetettiin ohjelman oma ryhmä myymään mystisiä energiakiviä. Kivet on tosin poimittu ilman kummempia perusteita. Ryhmä sai myytyä kiviä 15 € edestä. Rahat luovutettiin onneksi hyväntekeväisyyteen. Jälleen todistettiin ettei mikään tuote ole tarpeeksi järjetön karkottaakseen kaikki ihmiset.

Ohjelman sivuilla voi esittää kysymyksiä itse Sari McGlinnille. Sarilla on oma kauppa, jossa voi ostaa täyteen ladattuja energiakiviä. Lisäksi tarjolla on reikiä ja muut tutut hoidot. Tarjolla on myös kivillä hoitamisen tietopaketti.

1 comment:

Mika Ruusunen said...

Kivillä hoitaminen tuntuu olevan miltei jokaisessa uskonnossa pätevä hoitomuoto. Varsinkin Saharan etelä-puolisessa afrikassa sillä on saatu hyviä hoitotuloksia mm. aviorikkojiin. Myös vanhassa testamentissa, sitä kerrotaan käytetyn menestyksekkäästi. Kristityt tosin väittävät, etteivät he enää harrasta moista, uskontonsa uhrilampaan kehoituksesta. Todennäköisesti kivittävät seuraavan profeettansa.