3.11.07

Kotimaa: Luomisoppia biologian tunneille?

Kotimaa-verkkolehti:

"Kotimaan verkkolehdessä kysyimme, pitäisikö luomisoppia opettaa kouluissa evoluution rinnalla? Lähes puolet vastaajista olisi valmis liittämään luomisopin opettamisen evoluution rinnalle. Vielä suurempi osa vastaajista oli sitä mieltä, että luomisoppi ja biologianopetus täytyy pitää erillään.


47,1% Kyllä, osana biologian opetusta.
30,3% Kyllä, mutta vain
uskonnontunneilla.
20,9% Ei lainkaan. "Olen suhteellisen varma, että Kotimaa-lehteä lukee sellaiset ihmiset jotka ovat tavallisia tapakristittyjä aktiivisempia näissä asioissa. On kuitenkin rauhoittava ajatus, että halut liittää luomisoppi opetukseen ovat vielä rajoitettu puoleen lehden lukijoista. Tai ainakin niiden keskuudessa jotka viitsivät äänestää tällaisesta asiasta.

2 comments:

Anonymous said...

Kysymys tuskin on edes Kotimaa-lehden lukijoista. Miten tässä on todennäköisesti käynyt, on että joku/jotkut hihhuli(t) on mobilisoinut kaltaisistaan joukon, jotka ovat sitten käyneet urakalla äänestämässä Kotimaa-lehden verkkosivuilla. Sana on siis varmaankin kiertänyt saarnaringeissä yms.

Kaikki tällaiset nettikyselyt ovat periaatteessa arvottomia.

Anonymous said...

Arvottomia lukuunottamatta sitä että vaikka tulos ei olekaan välttämättä todellinen, se saa aikaan vipinää kretiinipiireissä... Ehkäpä joku tuosta innostuu ja hivuttaa tätä mielipidettä laajemmin mediaan ja sieltä sitten eteenpäin. Pieni porukka mutta kova ääni.

Kreationistit ovat hankalia koska heihin ei päde minkään maailman logiikka tai tai järkeily.