4.11.07

Uncommon Descentissä kuohuu

Ensin ID heräsi kysymään melko olennaista asiaa: Mitä älykkyys on älykkäässä suunnitelmassa? Hyvä että IDeistit ovat alkaneet pohtimaan tätä asiaa reilu kymmenen vuotta liikkeen perustamisen jälkeen. Samainen kyselijä O'Leary on myös voivotellut sitä, että tieteessä vallassa oleva materialismi estää telekinesian tutkimisen:

"But if, of course, we “know” that materialism is true, then telekinesis is supernatural and the supernatural does not occur, therefore telekinesis does not occur - and anyone whose research shows otherwise threatens science.

The “rules of the game” are constructed primarily to defend materialism from disconfirmation!"


Ja sitten kehään astuu William "Informaatiotieteen Paris Hilton" Dembski. Hän kauhistelee lapsiin kohdistuvaa propagandaa. Hollywood on aivopessyt ihmiset uskomaan siihen, että ihmiset ovat syyllisiä ilmaston lämpenemiseen. Dembski pyytää ihmisiä vertaamaa tällaista aivopesua siihen miten darvinistit ovat onnistuneet "myymään tuotettaan lapsille." Ironia on tietenkin vahvasti läsnä, eikä ensimmäinen kommentoija ole sokea. Hän saikin nopeasti bannit blogista. Uncommon Descentin virallisesta linjasta eroavat mielipiteet eivät kestä siellä montaa minuuttia.

1 comment:

Anonymous said...

Viimeisessä linkissä oli myös kommentti:

"I’m a tried-and-true Darwinist, and made no effort to conceal it — but I enjoy philosophical argument, and there’s something to be said about rooting for the underdog — which ID currently is."

Uskottava kommentti. Tyyppi sanoo siis ihan suoraan, ilman lainausmerkkejä, että on "evouskovainen". :) Kutsuuko kukaan evoluutikko itseään "darwinistiksi"? - ID;läisillä se sen taas taitaa olla evoluution kannattaja synonyymi(alle 5/ kirjoitelma on jo osoitus edistyksestä, harvinaisen matalasta propagandatasosta). Epäilen että kommentin takana on ns. "Lying for Jesus".