18.7.08

Lisää rohkaisevia uutisia maailmalta

Syöpäsairaita huijannut trio on joutunut telkien taakse. Miehet kauppasivat tehotonta syöpälääkettä.

Raskaimman tuomion, yli seitsemän vuotta, sai huijauksen taustalla toiminut liikemies. Lääkettä potilailleen suositellut lääkäri sai yli viiden vuoden ja lääkkeestä valheellisia juttuja kirjoittanut toimittaja kolmen vuoden tuomion.

Miehet aloittivat Galavit-nimisen ravintolisän kauppaamisen Saksassa 2000-luvun alussa. He väittivät potilaille, että Galavit oli venäläisten avaruustutkijoiden salainen keksintö, jota oli Venäjällä käytetty kymmenientuhansien syöpäsairaiden hoitamiseen.

Miehet perivät ravintolisästä liki 30-kertaista hintaa sen tukkuhintaan nähden.


Toinen positiivinen uutinen saapui Australiasta. Paavi vierailee kengurujen maassa. Tämä taas piristää paikallista taloutta. Kaikilla sektoreilla. Sydneläinen bordelli joutui palkkaamaan lisää työntekijöitä:

Vaikka bordelli ei tavoittele asiakkaikseen lähes 250 000:ta eri maista saapunutta katolilaisnuorta, vaan esimerkiksi tapahtumaa raportoimaan tulleita toimittajia, bisnes on vilkastunut selvästi. Xclusiven omistajan mukaan kävijämäärä on kaksinkertaistunut paavin saavuttua Australiaan.

- Palkkasimme viisi tyttöä lisää, ja heillä kaikilla on ollut kiire, nimettömänä pysytellyt omistaja kertoi uutistoimisto AFP:lle.

- Meillä on paljon vierailijoita, mutta en osaa sanoa, ovatko he pyhiinvaeltajia vai eivät.

Australian seksiteollisuutta tuntevien mukaan kaikki Sydneyssä järjestettävät massatapahtumat ovat alan kukoistuskautta. Tähän aikaan vuodesta Australiassa on talvi ja seksibisnes normaalisti hiljaisimmillaan.

No comments: