4.7.08

Mannerheimkin sen tiesi

Tämän päivän Iltasanomissa lainaillaan Mannerheimin matkapäiväkirjaa. Otsikkona "Mannerheim tuomitsi homot." Siinä Marski on kirjoittanut kiinalaisista miehistä, jotka ovat sekarotuisuuden yleistyessä alkaneet harrastamaan luonnonvastaisia asioita. Suomeksi siis homoseksuaalisuutta. Sellainen meno häiritsee "luonnollista lisääntymistä," kuten Mannerheim kirjoitti. Ja oikeassahan hän oli. Kuten me kaikki tiedämme, ovat kiinalaiset jo olleet pitkään sukupuuton partaalla.

Itse jutussa haastatellaan tutkija Harry Hálenia, joka on kirjoittanut raportin Mannerheimin muistiinpanoista. Niiden perusteella voidaan sanoa, että Uralin perhonen-kohuanimaatiossa oli asiavirheitä. Siinä nukke-Marskilla oli kirgiisi miespalvelija, kun oikeassa elämässä hänellä oli kiinalainen kalmukki Dzirgil.

Hetkinen... Kiinalainen? *kohauttaa olkapäitään*

Jotkut ovat kerinneet käyttämään Mannerheimin muistiinpanoja näyttönä sille, että hän ei ole voinut olla homoseksuaali. Olisipa asia niin yksinkertaista. Homoseksuaalisuuden moraalittomuutta julistava ei automaattisesti ole hetero.

Henkilökohtaisesti kuuluun siihen pieneen kastiin, joka ei välitä mitä Mannerheim ajatteli miehistä.

No comments: