22.6.09

David Miscavige hakkaa alaisiaan

Skientologiajärjestön yksinvaltias David "Tom Cruisen paras kaveri" Miscavige on varmasti raivoamassa henkilökunnalleen. Tällä kertaa se johtuu St Petersburg Timesin erikoisartikkelista The Truth Rundown. He paljastavat miten Miscavige on komentanut alaisiaan. Raivokohtausten seassa on mm. työntekijöiden pahoinpitelyä ja henkistä kiristystä. Tätä on jatkunut vuosien ajan.

Useat ex-skientologit kertovat samanlaista tarinaa. Jopa sellaiset henkilöt jotka olivat Miscavigen sisäpiirissä vuosien ajan. Marty C. Rathbun oli Miscavigen oikea käsi ja mukana menossa peräti 27 vuotta.

Jälleen Tommy Davis vakuuttelee, että skientologiassa ei ole mitään vikaa. Skientologeissa ei ole mitään vikaa. David Miscavigessa ei ole mitään vikaa. Kaikki johtuu ex-skientologeista jotka ovat kaikki valehtelijoita. Nämä ex-skientologit pahoinpitelivät muita skientologeja. Ex-skientologit kärsivät psykoosista! Skientologeilla on vannotut valat siitä, että David Miscavige ei hakannut heitä, vaan nämä ex-skientologit. Siksi heidät potkittiin pihalle. Nyt kun huonot skientologit ovat pois skientologien joukosta, niin skientologiajärjestö kokee renesanssia. Kaikki on paremmin kuin koskaan aikaisemmin. Skientologiajärjestö tekee loputtomasti hyväntekeväisyyttä! Jne.

Unohdetaan hetkeksi, että skientologien oppien mukaan vihaiselta kuulostavat ihmiset ovat epärehellisiä. Siksi skientologin pitäisi pysyä hillittynä ja hallinnassa. Parissa kohtaa noita vastinehaastatteluja Davisin ääni kohoaa raivon partaalle.

Davis tulee siis myöntäneeksi, että skientologiajärjestön johtotasolla olevan henkilöt pahoinpitelivät alaisiaa vuosien ajan. Tästä ei kuitenkaan tehty rikosilmoituksia. Pahoinpidellyt skientologit eivät tehneet valituksia. Miksi? Ja miksi skientologia näyttää vetävän puoleensa näitä psykoottisia tyyppejä?

PR-maestro Tommy Davis yrittää epätoivoisesti kaataa syyllisyyden johtotason loikkareihin. Varsinkin Marty Rathbun on Davisin versiossa kaiken väkivaltaisuuden taustalla. Rathbun on ollut väkivaltainen muita skientologeja kohtaan, ei Miscavige! Rathbun on kuitenkin myöntänyt loikkaamisesta lähtien väkivaltaiset tekonsa ja selittänyt miksi teki niin. Hänen täytyi todistaa uskollisuutensa ja arvonsa Pomolle.

Rathbun olikin tärkeä tyyppi. Hän oli mukana kultin ja veroviraston välisessä kädenväännössä, jossa skientologia sai verovapauden. Se varmisti kolikoiden kilinän kassaan ennennäkemättömällä tahdilla.

Rathbun oli mukana myös toisessa tapauksessa: Lisa McPhersonin tarinassa. Hänen määräyksestä tuhottiin kuolemaan liittyviä todisteita, jotta skientologiajärjestö ei joutuisi syvemmälle suohon. Koko juttu on ehdottomasti lukemisen arvoinen.

St Petersburg Times osuu varmasti herkkiin kohtiin. Lehteä luetaan ahkerasti juuri Clearwaterissa, skientologiajärjestön mekassa. Tosin anonyymien lähteiden mukaan jotkut lehtipisteet on heti aamusta ostettu tyhjiksi tästä paljastusnumerosta. Aivan kuin joku ei haluaisi, että tavalliset kansalaiset voisivat lukea sitä. Kultin maine saa jatkuvalla syötöllä likaa päälleen. Lehden artikkeli leviää maailmalla. Varmasti muut lehden uskaltavat hyödyntää ex-skientologien paljastamaa draamaa.

Mutta voih! David Miscavige kirjoitti lehdelle kirjeen, jossa hän valitti sitä ettei häntä ole haastateltu. Toimittajat eivät nähneet todistusaineistoa, joka todistaa ex-skientologien valehtelevan. Lehden mukaan he kuitenkin lähettivät Miscavigelle kutsun haastattelua varten viikkoja ennen julkaisun deadlinea. Davidilla olisi ollut mahdollisuus puhelinhaastatteluun, mutta toimittajat eivät saaneet vastausta.

--------Edit--------

Uutinen on levinnyt kaikkialle Yhdysvalloissa. Suurimmat sanomalehdet toistavat AP:n uutista. Kun David Miscavigen temput ovat FoxNewsin sivuilla on se myös varmasta kaikkialla USA:n mediassa tämän viikon aikana.

No comments: