18.6.09

Sana sunnuntaille: Suojelu

Lapset ovat alttiita vaikutteille. Kehitysvaiheessa mieli poimii mukaansa kaikkea mitä lapsi kuulee ja näkee. Heitä täytyy suojella maailman vaaroilta. Kaikista vaaroista vaarallisin on tietenkin homoseksuaalisuus. Onhan peräti yhdysvaltalainen Morality in Media hoksannut, että "homot ovat vastuussa murhien lisääntymisestä."

Liettuan parlamentti ei anna ihmisoikeusten pelotella ja määräillä itseään. Siellä poliitikot ovat rohkeampia kuin täällä lällyliberaali Suomessa. Parlamentti äänesti läpi lakikokoelman, jossa kielletään homoista kertominen lapsille.

Kouluissa olevaa Don't ask, don't tell-ohjesääntöä on helpompi noudattaa, kun oppilaat eivät tiedä ollenkaan mistä voisi esittää kysymyksiä. Kun lapsi ei kuule, että homoseksuaaleja on olemassa, ei hän voi valita turmeltunutta elämäntapaa. Yksinkertainen ja varma tapa suojella kasvavaa sukupolvea.

Jos presidentti ei kumoa lakia, niin Liettualla on edessään täysin hetero tulevaisuus.

1 comment:

Wolgor said...

Paras tilanne olisi se, että lapsille voisi kertoa ihan mitä tahansa mutta lapset olisivat niin fixuja että osaisivat käsitellä asiat järkevästi. Ei ole hyvä juttu mikään salailu. Eikä se ole niinkuin valehtelua? En halua, että lapsia 'suojellaan' vaan mielummin heitä pitäisi opettaa pitäämään puoliaan todellisuudessa.

Mitä harmia homoseksuaalisuudesta kertomisesta voi olla? Varmaan se, että heidän lapsensa tulevat homoiksi tai alkavat hyväksymään homot. Jos olisi jokin hyvä syy olla homoja vastaan, niin eikö silloin voisi paremminkin kertoa homoseksualisuuden olemassaolosta ja kertoa ne syyt miksi se on niin kauheaa? Homous on rikos jumalien silmissä, mutta miksi tietystä rikoksesta pitäisi vaieta, mutta muista ei?

Vähän sivuten aihetta, kuultuani, että jotkin vanhemmat eivät anna lastensa katsoa televisiosta sellaista, jota ei suositella heidän ikärajalleen, minusta tuntui, että nyt ei mene homma niinkuin pitäisi. Voiko joku sanoa syyn miksi lapsia pitäsi suojella elokuvilta tai uutisilta? Jos jotain kuitenkin tapahtuu todellisuudessa, niin eikö lasten olisi hyvä tietää siitä? Jos kyse on taas fiktiosta, niin eikö olisi hyvä tajuta, että kyse on tarinoista eikä todellisuudesta?