30.6.09

Koska Hitler, osa 2

Suureksi epäonneksi erehdyin tänään lukaisemaan Johan Bäckmanin blogia. Bäckman ei ollenkaan tykkää vapaa-ajattelijoiden ja humanistiliiton bussikampanjasta. Blogissaan hän kirjoittaa siitä kuinka Jussi K. Niemelä juoksi karkuun muslimien vastamielenosoitusta. Meno olikin torilla uskomattoman villiä, kuten videotaltioinneista voi todeta. Jussi K. Niemelä riehui paikalla pikkutakki päällä ja raivosi vaahtosuisena viattomalle muslimimiehelle. Tai jotain.

Anyways, löysin Bäckmanin blogista taattua Koska Hitler-kamaa.

Viranomaisten pitäisi myös selvittää islaminuskoisten bussinkuljettajien työnantajien toimien lainmukaisuus. Islaminuskon pyhiä arvoja panettelevien valtavien ilmoitusten liimaaminen muslimikuskien työpaikalle kuulostaa jonkinlaiselta Auschwitz-meinigiltä, varsinkin kun kuskeilta kiellettiin protestit. Jos siis muslimikuskit pakotetaan ajamaan busseilla, joihin on kiinnitettuy heidän uskontoaan herjaavia lauseita, kuulostaa se suoranaiselta kidutukselta. Ihan sama kun natsinilkit aikanaan retuuttivat juutalaisia kaduille ja leikkasivat heidän partansa.


Tuota ei tarvitse kommentoida sarkastisesti tämän enempää. Voisin kyllä, mutta se olisi aivan liian helppoa.

Myöhemmin Bäckman pohtii kuinka vannoutunut natsi Niemelä oikein on. Onko hän peräti tatuoinut kansallissosialismin käsiinsä?

Jussi K. Niemelä esitti Rautatientorilla ja YouTube-videoissa käsissään olevia tautointeja, jotka ainakin minulle näyttivät jonkinlaisilta natsimerkeiltä tai ainakin mystisiltä riimukirjoituksilta, ehkä johonkin luonnonuskoon liittyviltä.


Mystinen riimukirjoitus nähtävissä 3:10 kohdalla.

Lisäksi arvuutellaan salaperäisen ja fasistiselta vaikuttavan PEN-klubin mustapaitalaisuutta. PEN-klubi on ovelasti piilottanut totalitaarisen fasisminsa sananvapauden edistämisen ja vihan kitkemisen taakse. Onneksi he eivät onnistu huijaamaan Bäckmania!

3 comments:

lahtari said...

http://juhamolari.blogspot.com/2009/06/jussi-k-niemela-vapaa-ajattelijoiden.html

Kirkkoherra Molarin mukaan ovat rautaristejä.

lahtari said...
This comment has been removed by the author.
neitu said...

Mielenkiintoista, miten tämä bussikampanja paljastaa uskovaisista heidän suvaitsemattomuutensa ja ahdasmielisyytensä. Huvittavaa ja samalla pelottavaa nähdä, miten uskikset katsovat, että heillä on oikeus vaientaa vääräuskoiset (ateistit) jopa repimällä mainoksia bussien kyljistä.

Uskonnonvapaus on hienoa siihen asti, kunnes sitä samaa vapautta haluaisi käyttää joku, joka ei usko kuten he. Onkin yhtäkkiä ahdistavaa joutua saamapuolelle näissä ihmisoikeuskysymyksissä.

Feel the christian love!