16.6.09

Varoitus: Homonuoret käyttäytyvät kuin heterot

WorldNetDaily tekee kohupaljastuksen:

Nuoret homoseksuaalit käyttäytyvät samalla tavalla kuin nuoret heterot.

Eräs Pro-perheasenteella elävä Max soluttautui Boston Alliance of Gay, Lesbian, Bisexual, Transgender Youth, eli BAGLYn järjestämään valmistujaisjuhlaan. Paikalle oli saapunut jopa 12 ja 14 vuotiaita oppilaita. Yksi nuori poika peräti pyysi soluttaununutta Maxia tanssimaan. Max näki ja valokuvasi suutelevia tyttöjä. Varmasti pojat laittoivat huuliaan yhteen ja suorittivat nielurisatarkastuksia kielillä. Joukossa oli myös aikuisia, joilla oli päällä uhkaavat t-paidat. Niissä luki "Recruiter" eli värvääjä. Näin avoimesti homoseksuaalit ovat vaanimassa seuraavaa uhria. Poikia oli pukeutunut tytöiksi. Sateenkaarivärejä vaatteissa! Out and Proud-rintamerkkejä! Kaikkea kauhistuttavaa heteronormatiivisuudesta poikkeavaa häppeningiä!

Maxin mukaan juhlissa myös poltettiin maria ja nautittiin alkoholia, vaikka se oli kiellettyä.

Heteroseksuaaliset nuoret osaisivät välttää huumeita, viinaa ja irtosuhteita. Tosin jostain käsittämättömästä syystä heteronuorten juhlia seuraa homojuhlia useammin teiniraskauksia. Jeesuksen ryhti ry tutkii mistä se voisi johtua.

1 comment:

AaJii said...

Tästä soluttautujasta muisti mieleen se aiemmin mainitsemasi tyyppi joka keräsi sitä homopornoa voidakseen sitä sitten kauhistella. Varmaan rankkaa.