13.6.09

Taas UFO-aiheinen pettymys

Paranormaaliblogissa tuli vastaan mahdollisesti uusi 10-14-08. Nimettömien lähteiden uskotaan uskovan, että Ranska aikoo virallisesti julkistaa avaruusolentojen olemassaolon.

Sanat “Nous ne sommes pas seuls” (”emme ole yksin”) tullaan kertomaan huomenna Perjantaina valtion virkamiesten taholta. Ranska aikoo ilmoittaa, että se on tietoinen avaruusolentojen olemassaolosta maassa eikä jää odottelmaan USA:n hidastelua asian tiimoilta.

Tietojen mukaan myös ns. kuuma linja aijotaan perustaa hätäisiä puheluita varten, sekä virallinen Poliisin osasto vastaanottamaan ufoilmoituksia.


Virallisen tiedonannon olisi pitänyt tulla tänään. Ei näkynyt uutisissa. Doomdaily.comissa on seurattu melkein reaaliajassa mitä Ranskassa tapahtuu.

ADDITION - June 12th 2009 - Doomdaily.com staff are waiting!

UPDATE2 - 6PM CET and still nothing!

UPDATE3 - 9.30PM CET and we are still alone!

UPDATE4 - 22:50 CET - We are going out and you should too. This is now a UFFAILO - We are sorry, maybe tomorrow.


UFFAILO? Tuolle termille löytynee käyttöä tulevaisuudessa. Ehkä Ranska on jättänyt näin tärkeän tapahtuman ensi viikolle.

Jos Ranska tekee virallisesti jotain UFOihin liittyvää, niin ennustan sen olevan vain UFO-arkistojen avaaminen. Niin ovat tehneet mm. Britannia ja Brazilia. Tosin Ranska laittoi avaruusviraston keräämät UFO-materiaalit nettiin kaiken kansan ihmeteltäväksi jo vuonna 2007. Siksi uusi arkistojen pölytys ulkoilmassa olisi aika outoa.

Katsotaan mitä tapahtuu.

No comments: