1.6.09

Voitto abortin kannattajille

Kansasin osavaltiossa tapahtui tänään aborttioikeuksien kannalta positiivinen asia.

Tunnettu aborttilääkäri George Tiller ammuttiin kirkossa.

Tiller oli tuttuun tapaan jumalanpalveluksessa, kun aseistettu mies ilmestyi paikalle ja ampui hänet. Ketään muuta ei vahingoitettu. Murhaaja kyllä uhkaili kahta miestä. Asemies karkasi kirkosta, mutta pidätettiin kolme tuntia myöhemmin moottoritiellä. Tiller oli tunnetun aborttiklinikan johtaja. Se erikoistui myöhäisen vaiheen abortteihin. Useat abortinvastustajat ovat nostaneet syytteitä klinikkaa vastaan, mutta ne eivät ole kestäneet oikeudessa.

Aborttivastustusryhmä Operation Rescue on oikein omistanut sivun George Tillerin "valvontaa." Nyt heidän ei enää tarvitse valvoa miestä.

Aikaisemmin Tillerin yritti tappaa Rachelle Shannon, mutta hän onnistui vain vahingoittamaan. Murhayritys tapahtui vuonna 1993. 80-luvulla klinikassa räjäytettiin pommi. Ketään ei pidätetty.

George Tillerin murha nostatti välittömästi suuren huolestumisen aborttivastustajien parissa. Nyt Obama varmasti runnoo läpi pakollisen aborttilain.

"George Tiller was a mass-murderer. We grieve for him that he did not have time to properly prepare his soul to face God. I am more concerned that the Obama Administration will use Tiller's killing to intimidate pro-lifers into surrendering our most effective rhetoric and actions. Abortion is still murder. And we still must call abortion by its proper name; murder.

Those men and women who slaughter the unborn are murderers according to the Law of God. We must continue to expose them in our communities and peacefully protest them at their offices and homes, and yes, even their churches."

--Randall Terry, founder of Operation Rescue


Mitä nyt tapahtuu asioihin keskittyvälle väittelylle? Tiller on vasta kahdeksas tapettu aborttilääkäri Yhdysvalloissa.

1 comment:

Mette said...

Jos tuo on rauhallista protestia, niin pelottaa ajatus, että he joskus rupeavat rauhattomiksi.