18.6.09

Skientologit aloittivat vastaiskun

Skientologien opeissa ei saisi puolustaa, vaan aina hyökätä. Puolustaminen on reagointia syyhyn. Skientologin täytyy olla syy eikä reaktio. Skientologi hallitsee tilanteen kuin tilanteen L. Ron Hubbardin opeilla.

Verkosta oikeaan maailmaan levinnyt naamaripelleily ja skientologien rikosten esittely mediassa on kuitenkin liian huonoa julkisuutta. Anonyymit aiheuttivat jatkuvasti melua, jota skientologit eivät hallinneet. Yritykset hallita tietoa epäonnistuvat internetissä. Nimettömät tyypit vannovat vapaan informaation nimeen. Pirate Bay on liittynyt Projekti Chanologian tukijoihin.

Pitkään skientologit olivat oppien asettamilla linjoilla.

Nyt heidän pr-mies on täysin avoimesti sanonut anonyymien olen syy ja skientologiajärjestön oleva reaktio. Ingo Lehman kertoi Wired-lehdelle, että uusi mainoskampanja johtuu osittain anonyymien aiheuttamasta skientologiakohusta. Skientologiajärjestö on laittanut rahaa uuteen entistä laajempaan mediakampanjaan. Mainoksia pyörii televisiokanavilla ja verkkosivuilla. Niissä skientologiaa kehaistaan mahdollisimman ympäripyöreällä mutta positiivisella tavalla. Miehet ja naiset kehuvat kuinka skientologia on auttanut heidän elämässään, mutta kukaan ei mene yksityiskohtiin siitä mitä skientologia opettaa. You have to pay for that, dude. Tämän takia skientologit kehoittavat ihmisiä ottamaan itse selvää siitä mitä skientologia on. Valitettavasti internetin aikakautena ihmiset käyttävät Googlea, eivätkä lähde päiväkävelylle dianetiikkakeskuksiin.

No comments: