2.6.09

Seksiä ankkojen kanssa

Konservatiivi ja äärikristillisen 700 Klubin perustaja Pat Robertson on jälleen varoitellut yhteiskuntia homoseksuaalisuuden vaaroista. Kun toisiaan rakastavat ihmiset haluavat elää vakaassa parisuhteessa, ja saada jotain tukea ja oikeuksia parisuhteelle, on tuomiopäivä lähellä. Tehdäkseen sanomansa selväksi ja kumoamattomaksi Robertson esittää kysymyksiä kuten kansanedustaja Pentti Oinonen. Yhdysvalloissa väitellään viharikosten lainsäädännöstä. Homoseksuaaleja vastaan ei ehkä saisikaan saarnata tuomitsevaan sävyyn, joten Robertson on ymmärrettävästi ymmällään.

"You got somebody, he is really weid, and his sexual orientaton is he likes to have sex with ducks. Is he protected under hate crime? Is he protected if he likes to have sex with boys? They hadn't made that clear. It's sexual orientation which covers about thirty different pathologies. What are we gonna do about that?"


Johon on vain yksi mahdollinen vastaus. Youtube-video!

1 comment:

Unknown said...

Entäs kun hullu harakka ja västäräkki ihastuu sinuun ja tekee sen niin nopeasti korvaasi ettet ehdi sanoa edes a:ta arabiaksi.

Kenet me sitten pannaan syytteeseen ? Nämä luontokappaleetkoko kuten keskiajalla, vai ?