4.6.09

UFOjen väärä henkilöllisyys

UFO-havaintoja tapahtuu jatkuvasti. Youtubessa kierrätetään valikoiden NASA:n julkaisemaa materiaalia. Se mikä näyttää hämmästyttävältä lyhyissä videoklipeissä, ja saa salaliittoteoriat liikkeelle, on astronauttien arkipäivää. Suuntaa vaihtava ja uskomattomasti kiihdyttävä valopiste on avaruusalus, tai sitten rakettivirtaukseen osuva hiukkanen tai roska joka on irronnut sukkulasta tai satelliiteista.

Kyseisellä lennolla (STS-80) ollut astronautti Thomas Jones selittää mitä videolla näkyy:

"A few ice crystals or flakes of thruster residue in the near field are floating by, get hit by a thruster exhaust plume and zip out of the scene."

Vastaavaa näkee jatkuvasti avaruuslennoilla, jos vain jaksaa tiirailla ulos ikkunoista. Tietenkään tämä ei ole mahdollista jos on tavallinen pulliainen.

Uskomaton into nähdä jotain mysteeristä on läsnä myös tämän videon levittäjissä. Siinä avaruussukkula purkaa lastiaan avaruuteen. Uusi satelliitti asetetaan kiertoradalle. Samalla lastiruumasta lähtee irti jäätä ja roskaa. Nämä pienet hiukkaset heijastavat valoa, joka tietenkin tulkitaan sukkulan ympärille kerääntyneiksi avaruusaluksiksi.

Kukapa ei haluaisi nimeään historiankirjoihin, nyt kun kuukäynti on jo lavastettu. Ensimmäinen avaruusolentojen visiitin vahvistanut astronautti saisi taltioitua nimensä ihmiskunnan historiaan vaikuttavammin kuin Neil Armstrong ja kuka se toinen oli. Mutta astronautit tietävät etteivät ole vielä nähneet sellaista.

FoxNews jatkaa UFO-myyttien hälventämistä toisella artikkelilla. Siinä puolustetaan Virallista Selitystä esittelemällä Yhdysvaltojen parhaimpia vakoilulentokoneita. Huippusalaisissa kokeissa testattiin teknisesti ylivoimaisia sotakoneita. Sotilaskenttiä osattiin tarkkailla ihan fanien toimesta. Näin nähtiin oudon muotoisia esineitä taivaalla. F-117 Nighthawk tuotti varmasti joitakin kolmiomaisten UFOjen havaintoja.

Aivan kuten Northrop YB-49 aiheutti outoja havaintoja 40-luvun lopulla. Ainakin se on tyylikkäämpi selitys kuin suokaasu tai säähavaintopallo.

3 comments:

Sähis said...

Olen jo kovasti odottanut, koska joku hörhelö vetää suoran yhteyden tämän viikkoisen Air Francen katoamisen ja joko ufojen tai Usan hallituksen salaliiton välille.

"Kauanko tätä "virallista" keskustelua turbulensseista ja tietokone automaatiovioista sallitaan jatkuvan. Kumpaakaan ei voi kaikki omilla silmillään nähdä."

Pussel said...

Sähiksen ei tarvitse odottaa kauaa...

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200906049713165_ul.shtml

Sähis said...

Voi Kiitos. Nyt voin taas nukkua viikonloppuni rauhassa.