4.7.08

Pelit.fi

Mitä siellä oikein juorutaan minusta? Onko menossa kreationismiin liittyvä keskustelu? Täytyykö tässä tilata lehti uudelleen kotiin, jotta pääsen tarkastamaan mitä täällä puhutaan: http://www.pelit.fi/forum/showthread.php?p=708505

PSP-käsikonsolilla olevat Final Fantasy-pelit ovat pitäneet peli-intoni elossa. Pian tulee FF Crisis Core. Xboxilla taas GTA 4 ja Halo 3 ovat vielä kokematta.

6 comments:

Anonymous said...

Haukkuivat näimmä lihavaa äitiäsi yhdessä viestissä. Suosittelen pikaista rekisteröitymistä, ihan vain lähiomaistesi kunniaa ajatellen.

Markku said...

Lainaus, suluissa olevat kommentit minun.
----
En oikein tajua miksi Edward (nimi muutettu) jatkaa tuota jo aiemmin evoluution kannalta täysin irrelevantiksi osoitettua "apina rakentaa auton"-vertauksen viljelyä. (tuossa oli linkki blogiisi)

Ja lisäksi tuon "maalaisjärki"-termin käyttöä voisi vähän tarkemmin harkita. Tässä ketjussa kyseessä on kuitenkin ilmeisesti täysin poikkeuksetta ollut pikemminkin "musta tuntuu" kuin käytännöllinen järki. Tämä muillekin kuin Edwardille.
----
-Markku Koponen aka. Bongis

Markku said...

Tarkennuksena, minä en kirjoittanut lainattua viestiä.

Paholaisen Asianajaja said...

Interesting. Edward = KK, I presume. Meno ei ole muuttunut, joten taidan sijoittaa lehdentilaukseen menevät rahat viinaan ja naisiin. Loput rahat laitan turhuuteen.

Markku said...

Sanotaan näin, että lainauksesta huokuva Edwardin kiinnostus apinoihin ei ole anomalia.

Anonymous said...

Joo, apina ei taaskaan rakentanut autoa. Muistin, että vertauksen tyrmäävä kirjoitus oli arkistoitu jonnekin kaikkien nähtäville nettiin, ja tämä blogi löytyi googlella ensimmäisenä, joten laitoin sitten linkin tuonne Pelittiin. Yritin linkittää suoraan "Apina rakentaa auton"-kirjoitukseen, en tiedä tuliko linkki sitten etusivulle.

t. O-VK