30.5.11

Kaunis kiitos Iskuryhmälle

Anne Ukkosen Iskuryhmä -blogi tuotiin tietoisuuteeni 15.12.2010, kun kemoterapiasta esitettiin erikoisia väittämiä. Minun oli aivan pakko takoa näppäimistöäni. Ilmestyipä Ukkonen kommentoimaan blogiini. Onneksi Iskuryhmä jatkoi huuhaan mainostamista. Ja millä tavalla! Rokotepeloittelun lomassa alkoi tulla pintaan suuria tunteita. Iskuryhmä halveksii antaumuksella Skepsis ry:tä ja kaikkia skepsisläisiä. Heidän kirjoittamia kommentteja ei julkaistaisi, vaikka ne olisivat asiallisia. Sitten Iskuryhmän kommenttimahdollisuudet rajattiin vain kutsuvieraille. Todellakin. Jopa asialliset kommentit jätetään julkaisematta.

Blogeilla on oikeus rajoittaa vierailijoita ja sitä mitä niiden kommenttipalstalla kirjoitellaan. Viestien julkaisematta jättäminen ei sinällään ole sensuuria, sillä samat sanat voi julkaista miljoonalla muulla keskustelupalstalla. Tosin Iskuryhmä ei rajoittanut rajoituksiaan vain kirjoisten rajaamiseen.

Kenny lähetti vinkin Iskuryhmän IP-osoitteisiin keskittyvästä nyrpistelystä. Eli suomeksi, Iskuryhmä on rajoittanut joidenkin tiettyjen tietokoneiden vierailumahdollisuuksia. Eli rautalangasta, Iskuryhmää ei pääse lukemaan, jos Ukkonen on lisännyt tietokoneen IP-osoitteen estolistalle. Samalla tavalla surullisen kuuluisa Conservapedia rajasi viime vuonna kriittisia tietokoneita pois sivuiltaan. Ja kappas vain, minun kotikoneellani on ollut ongelmia pysyä Iskuryhmän blogissa. Kun valitsen Ukkosen blogin suosikeistani, niin kestää vain pari sekuntia kunnes selaimeni on automaattiohjattu http://toolshell.org/ sivustolle. Pystyn lukemaan Iskuryhmää vain klikkaamalla "Lopeta sivun lataus" nappia selaimeni ylälaidassa.

Epätoivottujen henkilöiden listaaminenkin on ihan ok. Kukapa sitä haluaisi tuhlata elämäänsä turhiin kinasteluihin. Oli kuitenkin ilo saada vinkki Iskuryhmän uusimmasta käänteestä herrasmies Martikaiselta.

Pensselit on heitetty naulaan ja hanskat laitettu roikkumaan santaan.

Iskuryhmä sanoo nyt viimeisen sanansa, laittaa pillit pussiin, kiittää ja kumartaa. Blogin pitäminen on ollut erittäin antoisaa ja opettavaista, mutta Siperia opetti, että on aika keskittyä tärkeämpiin asioihin elämässä.


Toivotan Ukkoselle kaikkea hyvää ja kiitokset hyvistä huuhaa-aiheisista kirjoituksista. Hyvistä siis siinä mielessä, että olen päässyt perehtymään ajankohtaisiin vaihtoehtotuotteisiin. Tilasin esim. neulanreikälasien tiimoilta itselleni William H. Batesin The Bates Method for Better Eyesight Without Glasses -kirjan. Toivon myös, että hän jatkaa Magneettimediaan kirjoittelua, jos vain millään jaksaa sellaista tehdä.

2 comments:

tyy said...

Harmillista! Täytyy etsiä toinen blogi sitten. Joku de facto huuhaasivustohan elämässä pitää olla.

Kristiina K. said...

Awwww. Mutta ko. Ukkonen esiintyi uusimman Hymyn terveysliitteessä.