22.3.08

Dawkins ja PZ Myers keskustelevat

Expelled-elokuvan jälkeen. Discovery Instituten uutiskirjeessä on keritty sanomaan, että Dawkins tuli elokuvan esitykseen kuokkavieraana:

Richard Dawkins, World’s Most Famous Darwinist Stoops to Gatecrashing Expelled Screening

"Dawkins apparently acknowledged that he had not been invited and did not have a ticket. A sophomoric side to his ideological campaign is thus revealed."

Jos asia on näin, niin Dawkins ja Myers jatkava valehtelua tässä videossa.Esityksessä olleet bloggarit ovat muistuttaneet, että näytökseen pääsi ilmoittautumalla elokuvan verkkosivujen/levittäjän kautta. Ketään ei oltu erikseen kutsutta. Kenelläkään ei ollut lippuja näytökseen. Nyt tuo verkkosivuilla ollut ilmoittautuminen näytöksiin on otettu pois. Hieman liian myöhään.

Lopussa Dawkins puhuu siitä kuinka kreationistit ovat ampuneet itseään jalkaan tämän tapauksen tiimoilla. Sanoisin mieluummin, että kreationistit ovat poranneet reiän jalkaansa, työntäneet reikään dynamiittipötkön, sytyttäneet sen, ja räjähdyksen jälkeen ihmettelevät miksi muut juoksevat heitä nopeammin.

1 comment:

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen said...

Eiköhän olisi pääsiäisen sanoman kannalta ajankohtaista sanoa, että he ovat pikemminkin kuin tyyppejä, jotka ampuvat jalkaansa reiän, ja käsiinsä reiät, asettautuvat ristille ja naulat laitetaan kaikista rei -istä läpi.

Ja ihmettelevät sitten, kun muut vetävät heitä enemmän leukoja.