1.3.08

ESK, tai miksi $cientologiakirkko on häviämässä

Ex-Scientology Kids

Synnyin. Kasvoin. Karkasin.

Tämä on uusi verkkosivu, jossa kolme entistä scientologia kertoo kokemuksistaan. Kyseessä eivät ole aivan turhat ex-scientologit. Kolme nuorta naista ovat julkisesti valmiita paljastamaan miten heidät kasvatettiin ja miten heitä kohdeltiin scientologiakirkon sisällä. Ja he sattuvat olemaan merkittävien scientologien lapsia.

Jenna Miscavige Hill, on nykyisen scientologiakirkon johtajan sukulainen. Hänen tarinalla on painoarvoa, eikä sitä haluta toistaa scientologiakirkon sisällä.

Astra Woodcraft, hänen perheensä muutti Clearwateriin, scientologiakirkon pääkonttoriin työskentelemään SeaOrgissa. Astra kävi koulunsa scientologien Kadettijärjestössä. Sitten hänestä tuli SeaOrgin jäsen. Ura päättyi siihen kun häntä painostettiin ottamaan abortti. Astra ei ollut ainoa nainen jota kohdeltiin samalla tavalla.

Kendra Wiseman, hänen vanhempansa ovat mukana scientologiakirkon järjestöissä. Isä johtaa Citizens Commission on Human Rights-ryhmän USA-konttoria. Setä on kansainvälisen Narconon-ohjelman johtaja. Äiti johtaa Earth Organization-ryhmää. Kendra on täysin eristetty perheestään ja sukulaisistaan. Hän asuu Kiinassa ja on menossa naimisiin kiinteäpeppuisen miehen kanssa. Nyt hän paljastaa yksityiskohtaisia tietoja siitä miten scientologiakirkko hajoittaa perheitä ja tuottaa ahdistusta nuorille jäsenilleen.

ESK tarjoaa apua ja tukea niille scientologeille, jotka haluavat jättää järjestön. ESK tarjoaa apua ja tukea niille ex-scientologeille, jotka ovat menettäneet perheensä skientologiakirkon takia. Nämä kolme nuorta naista tukevat Anonyymin toimia scientologiakirkkoa vastaan. He eivät pelkää. He ovat myös kauniita nuoria naisia, joten heihin kohdistuva vaino ja ahdistelu saa aivan varmasti Anonyymiin käärimään hihat ylös ja ottamaan scientologikirkon vieläkin vakavammin ("You don't wanna piss of Anon any more than you already have, Co$. Trust me." - Anonymous)

No comments: