30.3.08

Rukoilun voima ja evidenssiä Isojalasta

Tässä esimerkki siitä milloin ei pitäisi enää turvautua rukouksien voimaan. Tämä uutinen pääsi melkein lipsahtamaan ohi verestävien silmieni, mutta onneksi eräs valpas persoona lähetti minulle sähköpostia, kiitos siitä!

11-vuotias Madeline Neumann kuoli diabetekseen, koska hänen vanhempansa luottivat enemmän rukouksiin kuin lääkkeisiin. Isä ja äiti istuivat kädet ristissä ja tyttären kunnon huonontuessa kutsuivat lisää ihmisiä rukoilemaan. Huolehtivaisilla vanhemmilla on rationaalinen selitys kuolemalle: Heillä ei ollut tarpeeksi uskoa. Perhe ei kuulu mihinkään kirkkoon, vaan on oma suljettu uskonnollinen piiri. Kyseessä on siis mitä suurimmalla todennäköisyydellä täysin tärähtänyt tulkinta äärikristillisyydestä. Vanhempien mielenterveys ei ole sieltä vakaimmasta päästä. Madelinella oli kolme sisarusta, jotka ovat nyt vanhempien armoilla. Viranomaisten mielestä vielä ei ole mitään syytä puuttua asiaan sen enempää.

Toisaalla on ilmennyt vakuuttavaa todistusaineistoa karvaisesta Isojalasta. Vankilaan tuomitti pedofiili väittää, että hän joutui pienenä poikana Isojalan raiskaamaksi. Onneksi näitä olentoja ei pitäisi olla vaanimassa Suomen metsissä.

No comments: